Astrološki pregled za sredo 11. januar

dnevni horoskop slika

V sredo bo Luna že v raku. Čeprav Luna dela lepe in pozitivne povezave, se bo čutila energija iz ozadja, ki zna nasprotovati vsemu temu, kar je obljubljeno. Smo tudi pred Polno Luno in ta že vpliva na nas na tak ali dugačen način.

Luna v raku si želi mir, domačnost, zavetje, stabilnost in nežnosti ter razumevanja. Polna Luna obljublja povečane energije, hitrejši tempo, dinamičnost in aktivnost, kar ne sovpada z vsem tem, kar bi lahko bilo. V tem primeru zna izstopati naša negotovost, živčnost, nemir, razdraženost, čustvena nestabilnost in nerazsodnost. Na višku energije, ki jo obljublja Polna Luna, bomo pod močnimi vplivi, ki bodo opazni tako na ven, kot na noter. Vseeno to lahko izkoristimo za medtacije in duhovno poglabljanje.
Takoj zjutraj, ob 8.14. uri se dovrši sekstil Marsa in Plutona, ki je tu zato, da nas spodbudi, nam da energijo in voljo. Z njuno pomočjo bomo imeli zadosti moči in zagona, da se lotimo stvari in smo uspešni v tem kar počnemo. Moč na moč. Energija na energijo. Fizično, telesno, surovo, nagonsko… Danes delamo in sploh ne razmišljamo kaj in kako. Predvsem zelo koristni in humanitarni znamo biti (in smo bili že včeraj).

Ob 13.51. uri se bo Luna s trigonom povezala z Venero in poskušala spodbuditi združitev Venere in Neptuna. To bomo zaznali kot nežne, mehke, pasivne energije, ki so namenjene temu, da samo so. Kratko a sladko.

Tudi ob 16.05. uri, bo Luna sestavila svoj trigon z Neptunom, kar nam bo prineslo še več trenutkov, ko bomo lahko nežni in mehki. To sočutje, naklonjenost, razumevanje in strpnost bomo danes zelo cenili, vendar bomo to težje prepoznali.

Jutri zjutraj, že ob 5.42. uri, se Sonce poveže tudi z Jupitrom. Ves ta čas se je Sonce aktivno povezovalo z Uranom in dopolnjevalo svoj kvadrat z Jupitrom in ta bo najmočnejši jutri zjutraj. Vse skupaj bo spodbujeno in dopolnjeno s Polno Luno. Pred nami so veliki cilji, velike ideje, veliki poslovni projekti, velike želje in namere. V vse to bomo vložili tudi veliko svojega truda, svojega časa, svojih idej. Izredna produktivna moč in usmerjenost nam znata koristiti, da naredimo konkretne premike in celo preboje. Vse to zaznavamo že danes in deloma smo lahko začutili tudi že včeraj. Tudi planet na vaši 22 stopinji bo odigral veliko vlogo v vsem tem.