Astrološki pregled za sredo 10. maj

dnevni horoskop
Danes je pred nami zelo intenziven dan. Poln preizkušenj, izzivov, razkritij, celo presežkov in osebnih transformacij. Luna v škorpijonu je že sicer zelo intenzivna in močna, danes ponoči pa se dovrši še Polna Luna, kar nam bo nosilo veliko dodatne energije, ki nas bo delala še posebno žive in zelo razgrete. Danes bodimo izvirni, drzni, vztrajni ter podirajmo meje in rekorde. Tako bomo tudi lažje uporabili vse energije, ki v nas sprožajo napetosti in nemir.

Takoj zjutraj ob 7.19. uri se ponovno dovrši konjunkcija Merkurja in Urana. Misli bodo kar vrele iz nas in težko se bomo zadrževali. Bolj direktni in spontani bomo. Bolj zagreto bomo zagovarjali svoja stališča in ne bomo popuščali. Svoje ideje bomo močneje želeli izpostaviti in povedati na glas. Bolj jasno in glasno, hitreje, logično, drzno in srdito.

Luna bo ob 10.39. uri sestavila svoj trigon z Neptunom. Zelo rahlo, porozno, čustveno, z več občutka in prijetnih misli. Luna bo s tem tudi spodbudila kvadrat Marsa in Neptuna, ki se bosta sestavila jutri. Te energije bodo najbolj zaznavali ovni, škorpijoni in ribe. To povezovanje nam nosi veliko občutka za druge stvari, zaradi česar lahko pozabimo nase in na svoje potrebe. V teh dneh bomo bolj povezani s svojim delom, zaradi česar se lahko z njim pretirano poistovetimo. Bolj razpršeni bomo in neprisotni.

Sekstil Lune in R Plutona bo na vrsti ob 21.29. uri. To večerno povezovanje nas bo še dodatno opogumilo, saj smo že tik pred Polno Luno in vsega vrenja bomo imeli že vrh glave. Zopet bodo spodbujene energije, ki nam jih je podaril tigon Sonca in R Plutona. Tokrat bo ta kombinacija vpeta v pojav Polne lune, ki se bo dovršila ob 23.42. uri. To nam bo dalo močne energije, močno zaznavanje, želje, moč za doseganje svojih ciljev in še dodatno karizmo. Danes z vplivom Polne Lune ne bomo popuščali in ne obupavali. V nas bo močan preživetveni nagon in z njim močnejše zavedanje sebe.