Astrološki pregled za sredo 10. avgust

povečevalno steklo
Svojih želja in potreb se bomo močneje zavedali in prav tako bomo bolj odločno in vztrajno težili k razrešitvi aktualnih problemov.

Tudi sredina Luna v znamenju škorpijona bo bolj intenzivna. Svojih želja in potreb se bomo močneje zavedali in prav tako bomo bolj odločno in vztrajno težili k razrešitvi aktualnih problemov. Kljub dnevni dinamiki ne bo nič enostavno in lahko. Močno si bomo prizadevali, da pridemo stvarem do dna in tako zadovoljimo svoje potrebe.

Še v zgodnjih jutranjih urah, ob 5.37., se sestavi trigon Lune in R Neptuna. To nam lahko prinese kakšne lepe, morda preroške sanje. Na splošno pa bomo v tem času še posebno zasanjani in lenobni.

Bo pa Luna ob 12.47. uri naredila sekstil z Merkurjem. S tem bo poudarila naše komunikacijske sposobnosti. Hkrati bo spodbujen še trigon Merkurja in R Plutona, ki se bo sestavil v noči na četrtek. Njune energije bodo aktualne že danes. Posebno pozornost bo ta povezava namenila dvojčkom, devicam in škorpijonom. Oni bodo mnogo bolj prodorni, raziskovalni, radovedni pa tudi razumevajoči in poglobljeni. Prav tako bo poudarjena moč misli kot tudi besede. Vse bo imelo večji pomen. Bolj bomo težili k razkrivanju in odkrivanju stvari, skrivnosti in napak.

Zvečer ob 20.20. uri bo Luna opozorila na Prvi krajec. S kvadratom na Sonce nas bo opomnila in nas usmerila naprej. Imeli bomo več volje in energije, da naredimo korake v želeno smer.