Astrološki pregled za vikend 22. – 23. april

dnevni horoskop slika
SOBOTA

Sobota, vikend, Luna v ribah in počitek. Tako bo danes prav res čas za mir in mirovanje. Po vsem predhodnem udejstvovanju in vseh naporih, nam bo Luna v ribah v soboto prinesla nekaj več priložnosti za počitek in sproščanje. Lahko si bomo dovolili vsa čustva in vse sanje. Danes bodo energije znamenja rib mnogo bolj izpostavljene, saj ne bo drugih pomembnejših aspektov, ki bi se vpletali v energije in dodajali svoje zgodbe. Znali se bomo povezati tako s sabo kot z drugimi in zmogli bomo pokazati več razumevanja in naklonjenosti. Čez dan se bo prepletalo več občutkov žalosti in veselja. Znali bomo sprejeti vse in tako pustili času, da naredi svoje.

Skoraj ob 22.00 uri se bo Luna s konjunkcijo povezala z Neptunom in nam tako naklonila še več prepustnosti, nežnosti, občutljivosti in ranljivosti. S temi energijami bomo hitro zlezli v posteljo in se prepustili sanjskemu svetu.

NEDELJA

Tudi nedelja bo zaznamovana z energijami nežnih in občutljivih rib. Najbolj od vsega si bomo želeli neko idealno razmerje med vsem, harmonijo, mir in sprostitev. Nedelja nam bo vseeno prinesla nekaj več raznolikih priložnosti, ko bomo zopet lahko izbirali med našimi čustvi in občutki.

Zjutraj ob 8.19. uri nas bo napolnil s svojo močjo sekstil Lune in R Plutona. To povezovanje nam bo dalo veliko notranje moči in tudi gotovosti. Brez obotavljanja bomo bobu rekli bob.

Naslednje povezovanje Lune bo na vrsti šele ob 22.21. uri, ko bo naredila kvadrat z R Saturnom. Velike skrbi, in težo bomo zaznavali. Zopet bo spodbujen kvadrat Venere in R Saturna. Tudi zaradi tega bomo imeli več dvomov in bili izpostavljeni nezaupljivim situacijam.