Astrološki pregled za praznike

dnevni horoskop slika
PONEDELJEK (31. oktober)

Tokratni ponedeljek bo zaznamovan z energijami Lune v škorpijonu. Zelo zavzeto in strastno bomo zagovarjali svoje stališče. Tudi naše zaznavanje okolice in ljudi bo izraziteje. Zaradi tega se bomo tudi sami odzivali podobno in bomo rabili več volje in moči, da ostanemo mirni in poslušamo svoj notranji jaz. Vseeno bo Luna v škorpijonu v nas zbujala vprašanja zakaj in kako. Ne bomo zadovoljni prav z vsakim odgovorom, zato današnji dan izkoristimo za soočanje z raznimi stvarmi kot tudi z osebami.

Edina povezava Lune, ki bo danes z nami, bo sekstil s Plutonom, in sicer ob 9.49. uri. To bo v nas še spodbudilo željo, da poskrbimo zase v celoti in ne dovolimo, da bi nas kdorkoli omejeval. S tem bo povečana tudi naša potreba po preseganju tako sebe kot svojih zmožnosti.


TOREK (1. november)

Torek bomo začeli z Luno v škorpijonu, nadaljevali pa z Luno v strelcu. Ob 15.43. uri bo Luna zamenjala znamenje in nas tako iz intenzivnih in močnih energij odpeljala v bolj odprte in dinamične energije. Zdržimo ta del dneva in ne bodomo preveč zahtevni in neizprosni do sebe kot do drugih. Kmalu bo prišel čas, ko se ne bomo več želeli skrivati in zadrževati svojih misli in občutkov. Z Luno v strelcu si bomo želeli družbe, prostega gibanja in novih izzivov. Zaznali bomo optimizem in nov, svež veter. Bolj odprti bomo in usmerjeni naprej.

Danes se Luna ne bo veliko povezovala, zato bodo energije znamenja škorpijona v prvi polovici dneva bolj izrazite, saj bo Luna v prazno. Tudi po prestopu danes ne bo delala pomembnejših povezav, tako da bomo zaznavali več pozitivne naravnanosti in elana.

Nas bo pa danes nagovoril trigon Sonca in R Neptuna. Mamljivi in polni skušnjav bodo predvsem levi in ribe. Ta vpliv poln navdiha in srčnosti bo v nas zbujal več nežnosti in občutkov sreče. Bolj se bomo posvečali umetnosti in duhovnosti. Prav poseben šarm in ljubezen bomo lahko izžarevali. Tako bomo tudi delovali v odnosu z drugimi. Vodni trigon nam bo dajal še dodatno spodbudo, da delimo svoje poslanstvo z drugimi in smo podpora in pomoč vsem, ki to potrebujejo. Zaznali bomo kje in na kakšen način nas potrebujejo. Zelo širokosrčni znamo biti in zato tudi bolj naivni in ranljivi.