Astrološki pregled za ponedeljke 24. april

dnevni horoskop slika
V ponedeljek bo Luna že v ovnu. Dobili bomo nove, sveže energije, ki nas bodo napolnjevale in nam dajale zagon in voljo. Bolj usmerjeni bomo in jasneje se bomo zavedali svojih ciljev, potreb in zmožnosti. Polni bomo energije, ki nas bo spodbujala v najrazličnejše aktivnosti. Veliko bolje se bomo počutili zunaj kjer bomo lahko bolj izživeli svoj fizični napor.

Vseeno bo kmalu nastopila Prazna Luna, zaradi česar ne bomo mogli izživeti vsega, kar bi si želeli. Svojo aktivnost usmerimo v pospravljanje in naredimo prostor za nove dogodke.

Zgodaj zjutraj se bo Luna s sekstilom povezala z Marsom. Že ob 5.43. uri bodo tisti najbolj zgodnji deležni zelo svežih in pozitivnih energij, ki jih bodo napolnile z elanom, voljo in akcijo. Z več odločnosti bodo lahko začeli dan.

Danes se ob 10.15. uri sestavi še en pomembnejši aspekt, ki so ga lahko že včeraj zaznali dvojčki, device, kozorogi in vodnarji. Na vrsti bo ognjeni trigon R Merkurja in R Saturna. Veliko bomo premišljevali in bili zelo previdni pri svojih odločitvah. Ne bomo hitro reagirali, ampak bomo resnično dobro premislili in se odločili na podlagi svojih preverjenih izsledkov. Ta kombinacija nam daje dobro podlago za dolgoročne načrte, tudi projekte ter moč in vztrajnost, da premagamo in prenesemo vse napore tako fizične kot psihične.