Astrološki pregled za ponedeljek in torek 28. in 29. november

meditacija obala
PONEDELJEK (28. november)

Danes bo Luna v škorpijonu cel dan v praznem teku. Dan bo poln izzivov in preizkušenj. Smo v popolnem pričakovanju Mlaja, ki se bo sestavil v torek in kar brez pravega zagona in energije bomo. Danes zna prevldovati melanholija in vse kar je povezano s tem. Prav tako bo prisotna potreba po opuščanju stvari, kar se sprva ne bo zdelo lahko in enostavno.

Ko bomo našli prepotrebni čas za obrat vase, bomo tudi zaradi tega lažje sprejeli odločitve za naprej. Ne bomo se predali in obupali nad trenutno situacijo. Čeprav je sestavljanka velika in obsežna, si bomo vzeli čas in jo začeli sestavljati. Neko tiho pričakovanje bo v nas in zanimanje, kakšen bo na koncu rezulatat, kaj bomo uzrli.

A vendarle bo Luna zvečer, ob 21.45. uri, prestopila v znamenje strelca in nam vseeno nekoliko odprla pogled in nas usmerila naprej. Bolj se bomo zavedali svojih ciljev in potencialov. Prav tako bo še dodatno spodbujena naša vnema, da aktivno pristopimo k uresničevanju svojih želja.

TOREK (29. november)

Luna nas bo danes pozdravila z energijami strelca. Danes se dovrši tudi Mlaj in nastopi obdobje, ko bomo z več energije pristopili k uresničevanju svojih ciljev. Nekateri izmed nas bodo že kmalu lahko uvideli kam jih pelje njihova pot in kakšen pristop morajo izbrati, vsekakor pa bomo po dovršitvi Mlaja, ki bo nastopil ob 13.18. uri, vsi dobili nove ideje za naprej. Kar domiselni znamo biti, kar bodo podpirale tudi energije strelca. V nas bo zagona in energije, ki nam bo dajala moč, da ne odnehamo že ob prvem pomisleku.

Naslednji na vrsti bo kvadrat Lune in Neptuna, ob 16.25. uri. Ta nam bo prinesel več nežnosti in občutljivosti, ki je niti sami ne bomo znali razložiti ali pojasniti. Vse se nam bo zdelo tako zelo naporno in ne bomo videli nobenega smisla, da bi nadaljevali. Več bo potrebe po sočutju in razumevanju.

Bo pa danes cel dan prevladoval kvadrat Venere in R Urana. Ta se bo sestavil zvečer ob 21.20. uri. največ nemira in nevzdržnosti bodo zaznavali biki, tehtnice in vodnarji. Kako bomo mešali presežke energije in kakšen koktajl bomo namešali z naslednjimi sestavinami? Ljubeznijo, vrednotami, ugodjem, razumevanjem, usklajenostjo na eni strani in svobodo, druženjem, drugačnostjo, zagnanostjo, eksplozivnostjo na drugi strani. S temi energijami bomo težko postavili meje, čeprav si jih bomo močno želeli. Odnosi in partnerstva bodo še posebno na preizkušnji. Paziti moramo, da ne izgubimo razuma in situacijo privedemo do nepričakovanega konca. Vsekakor pa nas bo to povezovanje Venere in Urana spodbujalo v družbo, v premikanje meja in iskanje novih načinov delovanja.