Astrološki pregled za ponedeljek in torek

dnevni horoskop slika
PONEDELJEK (27.2.)

Ponedeljek bo zaznamovan z energijami Lune v ribah. Vse bo kar preveč nestabilno. Nežnost in pozornost po kateri bomo hrepeneli se bo kar odmikala in odmikal. Vse bomo dojemali skozi prizmo čustev in tako bomo težje ohranjali razumskost.

Ob 1.19. uri je Mars dovršil konjunkcijo z Uranom. Ker se bo v popoldanskih urah, ob 15.24. uri, povezal tudi z R Jupitrom, bomo vse te energije zaznavali še cel dan. Bolj in močneje bodo vpleteni ovni, škorpijoni, vodnarji ter strelci in ribe. Moč, napadalnost, nasilje, izbruhi, prepričanja in kodeksi bodo pokazali svoj obraz in dobili svoje mesto. Pretiravali bomo v dokazovanju svoje moči, svojih zmožnosti in položaja. Težje bomo videli celo sliko in ne bo nam mar za mnenja drugih.

Sekstil Lune in Plutona nas bo nagovoril ob 10.25. uri. Počasi se bomo zavedali, da smo sami zmožni vseh korakov. Z večjo intenzivnostjo in notranjo močjo bomo bolj in bolj zaupali vase.

TOREK (28.2.)

Na tokratni pustni torek bo Luna v ovnu. Ravno prav, da dobimo nekaj zaleta in samozavesti za pustno rajanje in zabavanje. Bodimo zunaj in svojo energijo uporabimo za dejavnosti, ki od nas zahtevajo dinamičnost in borbenost.

Danes ne bo na nebu nobenega posebnega dogajanja, zato je to pravi čas, da stvari vzamemo v svoje roke. Po Mlaju smo in tudi to nas podpira, da se lotimo stvari, ki smo si jih zamislili. V nas je tako več energije, dinamike in želje. Če bomo že ostali doma, se lotimo tistih opravil, ki bodo od nas zahtevale moč in povečano aktivnost.