Horoskop za ponedeljek in torek (23. in 24. januar)

dnevni horoskop slika
PONEDELJEK (23. januar)

Luna v strelcu je odličen način kako uspešno in dinamično začnemo nov teden. Polni energije in elana se bomo lotili današnjih opravil in pri tem ne bomo potrebovali veliko premora. V nas bo več volje in nekakšnega entuziazma, ki nas bo usmerjal naprej in naprej.

Prvi Lunin kvadrat danes, bo na vrsti ob 8.36. uri in to z Neptunom. Ta nas zna sicer nekoliko zaustaviti in nam vzeti vso obljubljeno energijo, vendar to ne bo trajalo dolgo. To bo tudi že čas, ko bo spodbujen današnji sekstil Merkurja in Neptuna, ki se bo dovršil ob 22.29. uri. Dvojčki, device in ribe te energije sočutja, intuicije, ustavrjalnosti in povečanje domišljije že kar močno zaznavajo. Pripravimo se torej na pisana doživetja in doživljanja, ki nam bodo kradla pozornost.

TOREK (24. januar)

Še cel torek bomo lahko koristli dinamične energije Lune v strelcu. Bolj direktni, usmerjeni, pogumni in energični bomo. Ob začetnem zanosu nas sicer čaka trpko soočenje, vendar ne bomo nosili s sabo vseh nepotrebnih spoznanj. Usmerjeni bomo naprej in že pripravljeni na novo poglavje.

Še pred 6.00 uro zjutraj se sestavi trigon Lune in Urana, ki nam zna postreči s kakšnim nepričakovanim presenečenjem. Hitro se bomo odzvali in ne bomo se ozirali na reakcije drugih. Nato bo aktualen tudi kvadrat Lune in Venere, ki pa nas zna nekoliko poleniti in nam postreči z več občutljivosti ter nezadovoljstva.

Ob 9.38. uri nas bo pospremil sekstil Lune in Jupitra, ki nas bo napolnil z optimizmom in srčnostjo. Veselje, podpora, uspešnost in pozitivna naravnanost se bodo stapljali skupaj z vplivi, ki so povezani s kombinacijo Jupitra in Saturna. Povečana moralna odgovornost ter zavest o vrednotah in načelih bodo v ospredju. Razum in delovna vnema, nam bosta dajala moč in možnost, da se pripravimo za prihodnost.

Ob 18.33. uri bo na vrsti kvadrat Lune in Marsa. To bo v nas sprožilo več akcije in posledično več reakcij. Vse skupaj bo nosilo veliko razdražljivost in prepirljivost. Neka nerazumna zagnanost nam ne bo dala miru.