Astrološki pregled za ponedeljek 8. maj

dnevni horoskops slika
Začetek tedna bomo bolj navihani. Luna v dvojčkih nas bo spodbujala k druženju in komuniciranju.

Bolj bomo aktivni in nemirni. Luna bo večji del dneva v prazno, zato bodo energije dvojčka toliko bolj izrazite. Obveznosti bomo lahkotneje in hitreje izpolnjevali. Znali se bomo prilagajati dnevni dinamiki in hitreje bomo našli preproste rešitve.

Zaradi dispozitorja v biku, bomo tudi strpni, praktični in vztrajni. Ko bo ob 19.23. uri Luna prestopila v raka, bomo odhiteli domov, k družini in nam ljubi osebi. Potreben mir in zavetje bomo našli doma.
Zjutraj ob 6.15., ko bo Luna še v dvojčkih, nas bo iz postelje dvignil sekstil Lune in Urana. Ne bo hudega, saj nam pozitivna povezava daje moč in neobremenjenost. Hitro se bomo znali obrniti, povedali kar je treba povedati in naredili kaj nenavadnega.

Bosta pa danes cel dan aktualna še dva večja aspekta. Najprej bo svojo zgodbo povedal sekstl Venere in Neptuna, ki se dovrši ob 14.40. uri. Ta navdih, sočutje, ljubezen in občutljivost bodo najbolj občutili biki, tehtnice in ribe. Prav čaroben dan nas čaka. Bolj bomo rahločutni in sanjavi. Zaradi naše očarljivosti in dobre volje, nam nihče ne bo zameril današnje ranljivosti in naivnosti. V odnose zna ta povezava prinesti več razumevanja, bližine, romantike, ljubezni in podpore.

R Merkur bo zopet srečal Sonce v biku ob 19.23. uri. Konjunkcija za dvojčke, device in leve zna biti bolj spodbudna. Obračali se bomo vase in iskali rešitve. Nekaj bomo zagotovo našli; odvisno od posameznika. Moč misli, sporočanja in razumevanja bo velika. Zali bomo definirati naše cilje in ambicije ter poiskali primeren način, kako to doseči.