Astrološki pregled za ponedeljek 7. november

dnevni horoskop slika
Danes je dober dan, da smo uspešni pri svojih projektih oziroma, da pokažemo kaj smo uspeli narediti do sedaj.

Ponedeljkova Luna bo zaznamovana z energijami vodnarja. Hitri, dinamični in aktivni bomo. Želja po druženju in sodelovanju bo izrazitejša. Danes se bomo najbolj od vsega hoteli povezovati in s skupnimi močmi narediti določene premike, lahko celo zaključke. Danes je dober dan, da smo uspešni pri svojih projektih oziroma, da pokažemo kaj smo uspeli narediti do sedaj.

V dopoldanskih urah se sestavi močna in spodbudna kombinacija Sonca in Plutona. Njun sekstil bo najmočnejši ob 9.24. uri. Levi in škorpijoni so jo lahko zaznali že za vikend, saj je v njih prevladala močna karizma, notranja in zunanja moč, ki smo jo tudi drugi lahko opazili. To bo zelo intenzivno povezovanje, saj se Sonce harmonično povezuje s svojim dispozitorjem in tako prevzame nase še več te škorpijonovske energije. Dva močna moška planeta nas znata prevzeti do obisti in nas spodbuditi, da dobesedno premaknemo kakšno gromozansko gmoto. Uspehi so skoraj zagotovljeni. Več bo vztrajnosti, prodornosti, moči, intenzivnosti in uresničevanja še tako nemogočih želja.

Ob 14.38. uri bo Luna sestavila trigon z Jupitrom in nas spodbudila, da odpremo svoja srca in si dovolimo občutiti srečo in zadovoljstvo. Tudi s to povezavo bodo nemogoče stvari izgledale bolj mogoče, dostopne in uresničljive.
Naslednji sekstil Lune in Saturna, ki bo na vrsti ob 19.28. uri, nas bo vseeno nekoliko bolj prizemljil, a nam bo tokrat pomagal, da prepoznamo svoje sposobnosti in s svojimi močmi uresničimo, kar smo si zadali in kar smo obljubili. Bolj resno in odgovorno bomo nastopili.

Zadnje povezovanje danes, ki ga bo Luna naredila je kvadrat s Soncem. Prvi krajec, kot imenujemo to povezovanje, bo na vrsti ob 20.51. uri. Lahko bomo bolj ozavestili energije naraščajoče Lune, saj nam bo dala še dodatno energijo in motivacijo, da delamo, smo aktivni in si upamo. S tem bo še enkrat spodbujena jutranja kombinacija Sonca in Plutona, zato je današnji dan res narejen za močne energije, ki jih lahko bolj konkretiziramo ali naredimo vidne.