Astrološki pregled za ponedeljek 5. junij

dnevni horoskop slika

Ponedeljek bo bolj zahteven in bremenilen. Dopoldanska Luna v tehtnici nam ne bo prinesla lepih povezovanj in prijetnih trenutkov. V nas bo tako več nezadovoljstva in trmarjenja. Ob 12.46. uri bo Luna prestopila v škorpijona in naš svet bo postal mnogo bolj oseben, intimen in skrivnosten. Bolj občutljivi bomo in premišljeni. Z večjim razumevanjem in večjo pozornostjo se bomo lotili današnjih nalog.

Zjutraj ob 7.09. uri, bo Luna v tehtnici naredila opozicijo z Uranom in nam tako prinesla več nejasnosti, raztresenosti in neodobravanja. Nikakor ne bomo mogli sprejeti vsega, kar se dogaja okrog nas.

Naslednja opozicija Lune, bo na vrsti ob 10. 56. Uri. Opozicija Lune s svojo dispozitorico Venero, nas bo silila k opuščanju stvari, k spuščanju in popuščanju. Vse bomo dojemali zelo čustveno in tudi bolj uporniško.

Ko bo Luna prestopila v škorpijona, se bo takoj povezala s svojim dispozitorjem, ki je tokrat Mars. Trigon Lune in Marsa bo na vrsti ob 13.50. uri. S tem bomo v sebi zaznali več miru, več občutka za druge in zmogli bomo najti načine kako pasivno-aktivno pristopiti k problemu. Z veliko notranje moči.