Astrološki pregled za ponedeljek 3. oktober

dnevni horoskop slika
Z Luno v intenzivnem škorpijonu bomo intenzivno začeli tokratni teden. Nekaj te energije smo zaznavali že včeraj, danes pa nas bo v celoti prevzela. Naši odzivi bodo izrazitejši in prav tako naše zaznavanje. Na težave, ki se nam bodo danes pripetile, glejmo kot na izzive. Z njimi bomo rastli in se krepili. Vsaka situacija je učna ura zase in z Luno v škorpijonu se bomo tega bolj zavedali. Čeprav si bomo želeli več nadzora nad dogajanjem, bo bolje, če se prepustimo toku in sprejmemo, kar nam prinese.

Zgodaj ob 5.27. uri se sestavi sekstil Lune in Marsa. V tem jutranjem času bomo imeli več energije in spodbude za vstop v nov dan. Več bomo imeli volje in energije. S to povezavo bomo že začutili kaj pomeni ˝akcija˝.

V popoldanskih urah, ob 17.33., bomo spet lahko zaznali trigon R Neptuna in Venere. Luna se bo najprej harmonično povezala z R Neptunom, kasneje, ob 22.57. uri pa še z Venero. Več bo miru, sproščenosti, zasanjanosti in tudi zaljubljenosti. V sebi bomo nosili veliko želja in veliko jih bomo lahko tudi uresničili. Sledimo svojim sanjam in svojemu srcu. Izkusimo občutke sreče in jih uživajmo s polno žlico.