Astrološki pregled za ponedeljek 3. april

dnevni horoskop slika
Z rastočo Luno bomo v ponedeljek najbolj naklonjeni svojim najbližjim. Luna v raku nas bo v te zgodbe še dodatno spodbujala. Pokazali bomo veliko razumevanja in naklonjenosti. Znali bomo poskrbeti za vse, ki bodo rabili našo pomoč.

Luna v raku deluje počasi, umirjeno in z veliko občutka. Danes lahko veliko naredimo tudi na sebi in za sebe. Poslušajmo svoj notranji glas.

V noči na ponedeljek, je znamenje zamenjala tudi Venera. Pravzaprav se je ob 2.25. uri zopet vrnila v ribe. Biki in tehtnice bodo zaznali ta premik na še bolj nežno in kar nekoliko zamaknjeno področje. Tudi oni bodo zopet bolj zaljubljeni in ranljivi. Obujali spomine in hrepeneli po stvareh. Veliko lepih in prijetnih občutkov jih čaka, čeprav je Venera retrogradna, nam obljublja še nekaj osupljivih izkušenj, ki jih je vredno doživeti.

Popoldne ob 18.25. uri bo Luna sestavila trigon z Neptunom. To bo v nas spodbudilo še več sočutja in razumevanja. Vsi ti občutki nežnosti in občutljivosti bodo kar buhteli iz nas. Solze sreče ali žalosti znajo spolzeti po naših licih.

Ob 20.39. uri se sestavi kvadrat Lune in Sonca. To so tiste energije, ki so nas danes ohranjale na površju in nam dajale vse kar smo potrebovali. Še nekaj korakov je pred nami in tudi to bomo zmogli prehoditi.