Astrološki pregled za ponedeljek 29. maj

dnevni horoskop slika
Ponedeljkovo jutro bo z Luno v raku kar preveč negotovo in zaskrbljeno. Naša potreba po miru in varnosti bo povečana a težko dosegljiva. Danes bomo morali dati prednost svojim čustvom, svojim potrebam in svojim najbližjim. Ob 14.12. uri bo Luna zamenjala znamenje in prestopila v leva. Kako bomo kazali svojo samozavest, svoj pogum in ponos? Čas bo, da se postavimo zase in pokažemo svetu kaj bi mi radi. Odprimo svoje srce in delujmo iz ljubezni.

Jutranja opozicija Marsa in R Saturna se bo sestavila ob 8.55 uri. Ni še prepozno, da naredimo naloge in vse obveznosti. Bolj obremenjeni in skoraj izmučeni se bomo morali soočiti z vsem, kar nas danes čaka. In lahko, da bomo čakali več časa, kot je potrebno. Ker Mars sestavlja tudi svoj sekstil z Uranom, bomo zmogli preiti te napore z več moči in odzivnosti. Vseeno se ne naprezajmo več kot zmoremo.

Luna se bo tudi ob 8.59. uri s kvadratom povezala z Uranom. Nemir in napetosti v nas bodo zahtevale premik in spremembe. Nevzdržno in nezadržno bomo težili k izpolnitvi svojih zahtev.

Luna bo s tem kvadratom, do prestopa v leva, v praznem teku. Mnogo bolj občutljivi in tihi bomo. Naša pozornost bo usmerjena v notranji svet občutenj in potreb. Poskrbimo, da bomo prijazni do sebe.