Astrološki pregled za ponedeljek 27. junij

dnevni horoskop slika
Mars se ustavlja, tako bo težje sprostiti vso voljo po dinamiki in delu.

Tokrat bomo teden začeli bolj dinamično in celo bojevito. Luna danes ob 9.07. uri prestopi v ovna. Oven predstavlja energijo, samozavest, podjetnost in pogum. Na tak način bomo delovali danes. Opozoriti moram, da je Mars, ki je vladar ovna (in škorpijona) stacionaren, kar ne dovoli, da bi se energija izrazila na pravšnji način. Ta se bo nabirala v nas in ne bomo točno vedeli, kaj bi z ˝vsem tem˝. Presežke energije bo najbolje izrabiti skozi fizično aktivnost.

Dvojčki, device in vodnarji so imeli včeraj in čez noč svoja posla, saj sta se s sekstilom povezala Merkur in Uran. Nekaj te bistroumnosti bodo lahko koristili še danes. Polni bodo idej pa tudi energije in zaleta. Opazujmo njihovo vnemo in se poiskusimo čimveč naučiti od njih.

So pa v zraku tudi že energije pripravljene za bike, tehtnice in ribe. Ti bodo danes vsi srečni in zaljubljeni hodili po svetu, saj se ob 15.52. uri sestavi trigon Venere in R Neptuna. S tem se bomo bolj zavedali, da so na svetu tudi lepe, romantične, očarljive in ljubke stvari. Kdor bo zmogel zaznati to zgodbo naj se ji prepusti, saj je treba priznati tudi trenutke, ki nam dajejo zadovoljstvo in ugodje. Cenimo to kar imamo on bodimo hvaležni. Vse ne bo tako pisano, zabavno in sproščeno, saj bo Venera sprva obremenjena tudi s stresnim aspektom na R Saturna, ki ji ne bo pustil, da se preda in uživa. Po začetni zadržanosti, bo kasneje več sproščenosti, predanosti in srčnosti.

Zvečer pa Luna dopolni še kvadrat s Soncem in naznani Zadnji krajec. To nam govori o tem, da bo potreba po zaključevanju nekoliko večja. Pred nami je čas, ko se moramo umiriti in pregledati ter oceniti trenutno stanje.