Astrološki pregled za ponedeljek 26. september

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna v levu ena najlepših in najsrečnejših Lun. Že tako spodbudne in dinamične energije, bodo še bolj okrepljene, saj se njen dispozitor harmonično povezuje. Prevladovala bo dobra volja, ki nam bo dajala še več energije in želje po napredovanju in uresničevanju svojih ciljev. Danes ne bo miru, kaosa pa tudi ne. Kjerkoli bomo, bo moč zaznavati dobro voljo in počutje, pozitivne vibracije in veliko zadovoljstva.

Najprej se sestavi konjunkcija Sonca in Jupitra, ki smo jo zaznavali že za vikend. Ob 8.59. uri se bo ta povezava sestavila in nam namenila dokončno potrditev. Še bomo zaznavali več sreče, veselja, veliko podpore tudi pohval in uspešnih zgodb. Veliko srce in širok nasmeh bo zaznamoval predvsem leve strelce in ribe. Ne gre spregledati, da je s tem nakazan tudi zaslužek.

Luna bo ob 12.33. uri sestavila tudi svoj trigon s Saturnom. To nas bo nagovorilo z večjo odgovornostjo in smislom za red in disciplino. Kar aktivni znamo biti in brez težav opraviti vse potrebne obveznosti, ki jih danes imamo.