Astrološki pregled za ponedeljek 26. junij

Dnevni horoskop
Po jutru se dan pozna. In današnji ponedeljek obeta res lep, zabaven ter vesel dan in lahko tudi začetek tedna. Luna je že v levu in s to energijo bomo sami bolj optimistični, pozitivno naravnani, veseli in željni zabave. Imeli bomo energijo za nove projekte in neka odločnost v nas, nas bo usmerjala naprej.

Takoj zjutraj se dovrši trigon Marsa in R Neptuna. Te energije smo lahko zaznavali že čez vikend, ko se je Mars povezoval z Jupitrom in s tem opozarjal na aktivnosti, ki jih ponuja inkonjunkcija Jupitra in R Neptuna. Ampak danes nam bo ta vodni trigon pomagal, da razrešimo kakšne dolgotrajne zaplete, da premagamo žalost in da stopimo na svojo pravo pot. Z veliko občutka bomo navezovali stike z drugimi in gradili odnos predvsem s sabo. Bolj ustvarjalen in prefinjen pristop bomo imeli in na tak način opozarjali nase kot tudi na krivice, ki se dogajajo.

Zvečer ob 22.42. uri pa bo Luna s sekstilom na Jupitra prinesla še več veselja in pozitivnih občutkov. Upali si bomo svoj pogled usmeriti naprej in se prepustiti toku. Seveda bo Luna zopet opomnila na inkonjunkcijo, ki jo Jupiter sestavlja z Neptunom. Tako bo prisotno več zmedenosti, razpršenosti in površnosti. Hitro bomo navdušeni in hitro razočarani.