Astrološki pregled za ponedeljek 25. april

dnevni horoskop slika
Znamenje strelca v katerem je danes Luna, je ognjeno in dinamično znamenje. Ena od njegovih slabih lastnosti je pretiravanje na vseh področjih. Nekaj podobnega lahko pričakujemo tudi danes. Veliko bo misli, ki bodo v nas sprožale tudi veliko najrazličnejših čustvenih reakcij.

Sprva nas bo spodbudila že konjunkcija Lune in Marsa ob 7.45. uri. Hitri bomo predvsem v mislih. Tudi naše reakcije ne bodo zaostajale. Kakšno opazko in kritiko bomo podelili sebi, ampak pri tem ne bomo pozabili na druge in tudi njim poslali kakšno ˝modro˝ misel.

Luna v strelcu bo ob 13.26. sestavila tudi kvadrat z Neptunom in nas spomnila, da smo tudi mi samo ljudje, ki smo ranljivi in krvavi pod kožo. Na tem mestu se bo Luna vmešala v bolj zapleteno zgodbo in skušala povezati več stvari (več zgodb) hkrati. Predvsem bomo njen vpliv čutili kot nekakšno nejasnost in zmedenost. Od popoldneva dalje bodo naše misli bolj raztresene in negotove. Ob 17.42. se Luna s kvadratom poveže z R Jupitrom, ob 21.47. pa naredi konjunkcijo s Saturnom. Dvomom, strahovom in ugibanjem kar ne bo konca. Kdor bo zmogel naj svojo pozornost in svoje misli usmeri v športno aktivnost. Bomo pa znali dobro izkoristiti tudi pisano besedo. Lahko začnemo pisati osebni dnevnik, lahko preberemo starega ali se lotimo kakšnega drugega literarnega dela.