Astrološki pregled za ponedeljek 24. oktober

dnevni horoskop slika
Še danes bomo lahko živeli z Luno v znamenju leva. Bolj energičen in resnično zanimiv ponedeljek nas čaka. Polni bomo veselja in elana. V sebi bomo zaznavali moč, ki nam bo vlivala pogum in samozavest, da se spopademo z dnevnimi opravili. Tudi pri reševanju raznih zagonetk, danes ne bomo popuščali. Od popoldneva bo Luna v levu v praznem teku. Polni bomo samozavesti, vztrajnosti in tudi srčnosti. Veliko bomo želeli sporočiti celemu svetu in s svojo karizmo bomo z lahkoto očarali sogovornika.

Ob 14.20. uri se bo Luna s trigonom povezala z R Uranom. V nas bo še več energije in nenavadnih idej. Hitreje se bomo odzivali na vse dražljaje, ki se nas bodo dotaknili. Prav lahko, da bodo temu primerne tudi naše čustvene reakcije – raznolike in pestre.

Bo pa na današnji dan v novo znamenje prestopil tudi Merkur. Merkur je trenutno kar hiter in hiti v znamenje škorpijona, kjer ga čaka Sonce. Ta prestop bodo najbolj zaznavali dvojčki in device sicer pa bomo skozi svojo komunikacijo in delovanje v družbi vsi lahko zaznavali drugačne vibracije. Bolj radovedni bomo oziroma mnogo bolj nas bodo zanimale stvari in dogodki. Na vsakem koraku bomo iskali razloge in vzroke. Znali se bomo poglobiti v določene teme in znali bomo prisluhniti prijatelju in sočloveku. Tudi kakšna sarkastična ali neprimerna opazka nam zna popestriti besedni zaklad in izražanje.