Astrološki pregled za ponedeljek 24. julij

Dnevni horoskop
Luna je v levu. Za nami je zanimiv vikend, kjer smo bili priča zgodbam Mlaja v levu. Za nekatere bolj, za druge manj spodbudno, vsekakor pa nam je dana priložnost, da začnemo delati na novih idejah, novih projektih ali začnemo povsem na novo. Z ognjeno, mlado Luno bomo danes vse to tudi lažje, bolj odločno in samozavestno tudi začeli.

Seksitl Lune in Jupitra nas bo nagovarjal in spodbujal skozi dopoldanski čas. Njune energije bodo najmočnejše ob 12.58. uri. Bolj veseli in polni optimizma bomo. Imeli bomo zaupanje, željo in podporo, da se lotimo stvari.

Danes se prav tako sestavita dva pomembnejša aspekta. Prvi, ki bo na vrsti ob 16.53. uri bo neprijetna opozicija Venere in R Saturna. Najbolj neprijetno, nevredno in negotovo se bodo počutili biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji. Ti vplivi bodo najbolj vplivali na odnose, saj bodo pokazali, kako nismo vredni in kako ne znamo delovati v odnosih. Preveč resni, zaskrbljeni in nedostopni bomo. Ne bomo se mogli sprostiti in pokazati kaj nam je najljubše. Zavel bo nek hlad, ki bo posegel v odnos in nas silil narazen. Ta čas lahko izkoristimo za resne in premišljene pogovore.

Drugi bo ognjeni trigon Merkurja in Urana. Ta bo na vrsti ob 18.32. uri. Device in dvojčki bodo še bolj iznajdljivi in hitri, vodnarji pa še bolj prebrisani in praktični. Energije bodo kar na robu in naš um bo imel res veliko dela. Veliko novih priložnosti se nam bo odprlo, ko bomo lahko pokazali in povedali svoje ideje in svoja razmišljanja. Danes nobena priložnost ne bo neizkoriščena. Imeli bomo voljo, samozavest, želje in tudi pogoje. Motorika bo zelo fleksibilna, ampak med vožnjo pa vseeno ne probavajmo kakšnih novih zavojev ipd.

V poznih urah pa bo zopet obujena opozicija Venere in R Saturna. Luna se bo najprej povezala s Saturnom in nato še z Venero. Nič ne bo dobro. Enostavno ne bomo imeli moči, volje, želje, potrebe, da bi se trudili. Zelo obremenji, prestrašeni in negotovi bomo.