Astrološki pregled za ponedeljek 22. avgust

dnevni horoskop slika
Dispozitor Luno vodi v konjunkcijo s Saturnom, zaradi tega, bomo potrebovali veliko volje in moči, da naredimo, kar smo si zadali.

Nov teden začenjamo energično z Luno v ovnu. Imeli bomo več energije za opravljanje svojih obveznosti. Bolj aktivni bomo, s povečano željo, da izrazimo sebe in svoje ideje. Luna v ovnu je včasih kar preveč pod vplivom svojih energij, zato nevede pretirava in so naši odzivi zato bolj intenzivni in burni. V drugi polovici dneva bo Luna v prazno. Zaradi pozicije, ki jo sestavlja njen dispozitor, bomo bolj utrujeni in obremenjeni. Kljub vsemu temu bomo z dvignjeno glavo opravili vse kar moramo.

Najprej svojo povezavo vzpostavita Merkur in Jupiter. Konjunkcija med njima bo najmočnejša ob 11.04. uri. Njuno združevanje so cel vikend lahko zaznavali dvojčki, device, strelci in ribe. Prisotno je in še bo veliko komunikacije, sporazumevanja in informiranja. Tudi druženje bo izpostavljeno, glede na to, da moramo predati polno nekih idej in zamisli, ki smo jih razvili. Želja po spoznavanju vsega novega bo skoraj brezmejna. V nas bo poudarjena tudi želja po novih znanjih, lahko celo novih krajih in kulturah. Če ne drugega, nas bo znamenje device spodbujalo in opominjalo naj opravimo vse tiste obveznosti, ki jih moramo narediti, ker brez njih ne moremo naprej.

Ob 13.47. uri Luna sestavi konjunkcijo z R Uranom. To nam bo kar dvignilo napetost in tako v nas povzročilo nemir. Težje se bomo zadrževali. Vsi naši odzivi znajo biti bolj hitri in nepremišljeni.

Proti večeru, ob 18.38. uri pa bo v drugo znamenje prestopilo Sonce. Čas je da več pozornosti namenimo devicam in vsem zadevščinam, ki zaznamujejo to znamenje. Več poudarka bomo dali na vse praktične, uporabne in funkcionalne stvari. Bolj nas bo zanimalo urejanje in pospravljanje kot tudi analiziranje in načrtovanje. Začenja se jesen in zato bo treba marsikaj pospraviti, shraniti in tudi pripraviti za kasneje. Vse to nam bo veliko lažje z energijami, ki jih spodbuja znamenje device. Znali bomo načrtovati in skrbno razdeliti vse potrebno.