Astrološki pregled za ponedeljek 21. november

dnevni horoskop slika
Bolj nas bo prevzela želja in potreba, da naredimo svoje obveznosti. Bolj premišljeno se bomo lotili stvari in ne bomo zapravljaji svojega časa po nepotrebnem.

V začetnem delu današnjega ponedeljka bo luna še v levu. Tako bomo dan začeli v velikimi željami in dobro voljo. Začetek tedna bo tako veliko lažji, energičen in aktiven. Se bo pa energija hitro spremenila, saj bo v dopoldanskem času, ob 10.34. uri, luna že prestopila v delovno in premišljeno devico.

Zaznali bomo, da se je naša potreba po druženju in odprtosti kar zmanjšala in postali bomo bolj fokusirani. Bolj nas bo prevzela želja in potreba, da naredimo svoje obveznosti. Bolj premišljeno se bomo lotili stvari in ne bomo zapravljaji svojega časa po nepotrebnem. Znali se bomo organizirati. Kljub vsemu znamo biti bolj zahtevni, saj bo potreba po popolni dinamiki velika. Kar ne bo dosegalo naših standardov, nam ne bo zadovoljivo in s tem bo tudi nemir v nas večji. Osredotočimo se na tiste stvari, ki smo jih dobro opravili in ki nam dajejo zadovoljstvo-

Na zadnji stopinji, bo Luna, preden prestopi v znamenje device, naredila še kvadrat s Soncem. Zadnji krajec, ki bo nastopil nas bo opomnil, da počasi prihajamo v novo obdobje in da se lahko začnemo pripravlajti na nove zgodbe. Potreba po zaključevanju in pospravljanju bo večja. Narediti moramo red in s tem prostor, da se pripravimo na tisto, kar prihaja.

Tudi Sonce bo danes ob 22.22. uri zamenjalo znamenje. Večjo spremembo bodo zaznali tako levi kot tudi strelci, saj bo Sonce prestopilo v znamenje strelca. S tem prestopom bomo dobili zalet in zagon za nove stvari ali za oplemenitenje že starih navad in znanj. Predvsem naši cilji bodo večji in tudi z večjim optimizmom bomo gledali vanje ter jih začeli uresničevati in hoditi po tej poti. Bolj odločni in samozavestni bomo, usmerjeni naprej in navzgor. Začutili bomo tudi neko potrebo po preseganju sebe. Z več volje in optimizma bomo sprejemali odločitve in jih prav tako tudi realizirali.