Astrološki pregled za ponedeljek 20. februar

dnevni horoskop slika
V nas bo prisotna neka radovednost in želeli si bomo novih razkritij in odpiranja novih področij.

V ponedeljek bomo še pod vplivi Lune v strelcu. Imeli bomo voljo in imeli bomo več priložnosti, da najdemo tisto pravo za nas. Tudi družba in prisotnost drugih nas ne bo motila. V nas bo prisotna neka radovednost in želeli si bomo novih razkritij in odpiranja novih področij.

Zjutraj nas bo pozdravil Lunin trigon na Marsa. Ob 6.13. uri ne bomo več poležavali in iskali zavetje v postelji. V nas bo več energije in zagona. Kdo izmed nas (posebno ovni in škorpijoni) bi lahko zaznali že vplive sredinega kvadrata, ki ga sestavljata Mars in Pluton. Močne in burne, nagonske reakcije nas znajo postaviti na noge. Veliko bo napadalnosti in agresije, ki je ne bomo znali ali mogli krotiti.

Vseeno bodo bolj v ospredju energije, ki jih bo danes naznanila Luna in spodbudila Merkurjev vpliv. Merkur se bo na 21° povezal najprej z Uranom in kasneje na 22° vodnarja še z Jupitrom. To igro razumnih in bistrih planetov bodo najbolj zaznali dvojčki, device in vodnarji ter strelci in ribe. Veliko idej, misli, pogovorov, spoznanj nas bo obkrožalo. Spoznanja, ki jih bomo dobili te dni bodo imela velike razsežnosti in bodo nekaj posebnega. Drugačnost in izvirnost nas bo delalo še posebno močne. Vztrajni bomo in ne bomo se zadovoljili z enostavnimi rešitvami.