Astrološki pregled za ponedeljek 19. junij

dnevni horoskop slika
Nov teden se bo začel bolj dinamično in borbeno z Luno v ovnu. Imeli bomo več energije in volje za nove začetke in vse ostale dejavnosti. Bolj zagnani, pogumni in odlični bomo. Danes bo Luna še cel dan v ovnu, zato jo izkoristimo za svoje divje podvige in pa za najbolj prefinjene pozornosti.

Sredi dneva se Luna začne povezovati z R Saturnom. Njun trigon bo na vrsti ob 14.07. uri. Resnost, zavzetost, premišljenost in odgovornost se bo v tem času najbolj izkazala. Včeraj je bila aktualna opozicija Merkurja in R Saturna, ki nam je prinesla svojevrstne blokade, strahove in skrbi. Danes je hitri Merkur na lovu za povezovanje z Uranom. Pravzaprav bo Merkur spet skušal povezati R Saturna in Urana, in jima tako pridal še svoje lastnosti. Luna se bo čez cel dan povezovala z njimi in tako kazala kaj vse je mogoče s temi energijami. Prevladovala bo premišljenost, taktičnost, izvirnost in nadebudnost. Planeti razuma, komunikacije in znanja nam znajo podati nove zglede, nove načine in nas spodbuditi v drug način razmišljanja. Že jutri nastopi sekstil Merkurja in Urana, kar bo najmočneje nagovorilo prav dvojčke, device in vodnarje. Nič ne bo neizvedljivo ali nemogoče. Vsak problem, ki bo nastal, ga bodo oni znali z lahkoto in na najizvirnejši način rešiti.

Večerni sekstil Lune in Sonca bo na vrsti ob 21.42. uri. Preden nastopi Mlaj bomo lahko še malo izkoristili tele energije, da se spravimo v pogon in še z zadnjimi močmi naredimo kar bi želeli. V nas bo več razumevanja in strpnosti.

Jutri pa nas čaka tudi sekstil Venere in R Neptuna. To bo najnežnejše, najbolj pristno in najbolj romantično povezovanje. Srečneži, ki ga bodo najbolj zaznali so biki, tehtnice in ribe. Ideali, ljubezen, romantika, preprostost nam bodo obljubljali vse lepo in vse dobro. S tem vplivom si lahko privoščimo več tistega, kar imamo radi. Dovolimo si več tistega, kar nas osrečuje, navdihuje in boža. To bo prijetno povezovanje za partnerstvo.