Astrološki pregled za ponedeljek 18. april

dnevni horoskop slika
Ponedeljek bomo nadaljevali pridno, marljivo in delavno s pomočjo Lune v devici. Veliko se bomo pogovarjali, analizirali, kritizirali in poskrbeli, da nihče ne bo ostal tako praznih rok kot brez dela. Dolgčas zagotovo ne bo.

Dan bomo začeli zelo resno, odgovorno a tudi negotovo in polno dvomov. Luna se ob 9.04. s kvadratom poveže z R Saturnom. Močno bomo čutili težo dneva. Odgovornosti bodo kar prezahtevne in lekcije prenaporne.

Ob 12.09. pa Luna že sestavi trigon z R Plutonom. Ta zemeljski trigon nas bo delal kar preveč trde in nekompromisne tudi do sebe. S tem korakom Luna še enkrat poveže R Plutona in Merkurja, ki sta sestavila svoj trigon v nedeljo. Bolj bomo nabriti in pikri. Sicer bomo prodorni in bolj se bomo poglobili v trenutno problematiko. Nehote se nam znajo v misli pretihotapiti dvomi in negativnost. Moč misli, ki jo označuje kombinacija, nas zna odpeljati v vse smeri. Izkoristimo to, da poiščemo prave rešitve, ki bodo najboljše za nas.

Cel dan bomo lahko zaznavali vplive trigona Venere in R Saturna. Še posebno biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji. Najbolj zna ta povezava vplivati na odnose. Kadar svoje pristavi Saturn ni nikoli enostavno. Več bo negotovosti, strahu in nazaupanja, a vendar nam lahko pomaga ognjeni trigon, ki sporoča, da bomo našli moč in željo, da stvari rešimo – tako ali drugače. Tudi v finančnih zadevah previdnost ne bo odveč.