Astrološki pregled za ponedeljek 17. oktober

dnevni horoskop slika
Ponedeljkova Luna v biku bo imela bolj blagodejen vpliv na nas. Vse bomo dojemali bolj mirno in pasivno. Sicer bomo znali pokazati svojo vztrajnost in potrpežljivost, ki se lahko sprevrže v trmo ali dolgočasje, vendar bodo Lunini vplivi danes bolj ugodni za nas. Znali bomo poslušati in prisluhniti drugemu. Radi se bomo sprostili v družbi ob prijetnem ambientu.

Zjutraj nam bo Luna namenila še več nežnosti in pasivnosti. Ob 8.07. se bo s sekstilom povezala z R Neptunom. Tudi zaradi tega se bomo težje premaknili in si samo želeli, da bi. To ne bodo občutki obremenjenosti, ampak samo velika želja po miru in sproščanju.

Ob 14.39. bo na vrsti trigon Lune in Marsa. Če ne prej, bomo v tem času lahko zaznali več volje in elana. V nas bo več energije in tudi več želje po izražanju svojih občutkov. Prej se bomo odzvali na zunanje kot tudi notranje dražljaje.

Tudi Lunin trigon s Plutonom, ki bo na vrsti ob 16.46. uri nas bo napolnil z močjo. Ta izkušnja ne bo ena lažjih, vendar bomo skozi težjo izkušnjo prišli do zavedanja sebe in svojih sposobnosti.