Astrološki pregled za ponedeljek 17. julij

dnevni horoskop slika
V ponedeljek bomo začeli z novimi energijami. Luna bo prestopila v bika in čeprav se nam ne bo zdelo nič posebnega, bomo bolj v stiku s sabo, bolj pristni in bolj pozorni. Neka pasivnost bo preplavila naš dan in stvari ne bodo tekle v tempu, ki bi si ga nekateri želeli. Bodimo pozorni, kaj nam želi danes življenje sporočiti.

Luna v biku in Venera si želita vse lepo, vse dobro in vse umirjeno. Luna danes ne bo delala pomembnejših povezav, bo pa pomembnejšo zgodbo povedala njena dispozitorica Venera, ki se bo ob 16.33. uri s kvadratom povezala z R Neptunom. Prijetno, ugodja in ljubezni željno se bo povezovalo z nežnim, rahločutnim in občutljivim. To bodo danes najbolj zaznavali biki, tehtnice in ribe. Čez cel dan bodo v zraku najnežnejše energije, ki bodo spodbujale tako sočutje, kot tudi občutljivost. Svojih želja ne bomo mogli spregledati ali jih utišati. Previdno s kom bomo danes v odnosu, saj bo izpostavljena tudi naša naivna in lahkoverna narava. Lahko se pa s tem vplivom posvetimo sebi, svojim občutjem in svoji intuiciji.

V noči na torek, ob 3.36. uri, pa se bo sestavil kvadrat Marsa in Urana. Ostre, močne, napadalne in agresivne energije bodo najmočneje zaznavali ovni, škorpijoni in vodnarji. Že cel ponedeljek jih bomo lahko zaznavali kot nepremišljena odzivnost, povečana zagnanost, napadalnost, upornost in jeza. Zelo si bomo prizadevali dokazati svoje stališče. Močno bomo zagovarjali svoje mnenje in ne bomo popuščali. Silovite moške, surove in vsiljive energije nam ob nepravem trenutku lahko povzročijo veliko škode. Veliko previdnosti bo potrebno še posebno v prometu in tudi pri rokovanju z elektronskimi napravami.