Astrološki pregled za ponedeljek 16. maj

dnevni horoskop slika
Še nekaj časa bomo v fazi analiziranja in premišljevanja o dnevnih obveznostih.

Ponedeljek bo doberšen del pod vplivi Lune v devici. Še nekaj časa bomo v fazi analiziranja in premišljevanja o dnevnih obveznostih. Na vse moči se bomo trudili ohranjati mirnost in zbranost. Sebe in svoje lastnosti ne bomo hoteli izpostavljati. Ker bomo bolj zatopljeni v delo, se ne bomo pustili motiti, ker bomo težili k temu, da dano situacijo najbolje izkoristimo. Znali se bomo organizirati in poleg tega poskrbeti za zdrave dnevne obroke.

V popoldanskem delu bo Luna v praznem teku. Na mesto dispozitorja se prestavi v znamenje bika in prinese tudi nekaj mirnejših trenutkov, napolnjenih z zadovoljstvom in uživanju v lepih stvareh. Ob 19.32. uri Luna prestopi v tehtnico in nas odpelje v bolj umirjen čas, ko bomo iskali harmonijo in zmernost. Bolj nam bodo pomembni lepi in prijetni odnosi s partnerjem. Bolj bomo tudi družabni, privlačni, umirjeni in ˝sladki˝.

Luna bo danes delala tudi trigon s Soncem. Tega bo najbolj močno čutiti ob 11.20. uri. To nam bo prineslo nekaj več zadovoljstva in občutka izpopolnjenosti. Harmonični aspekti vselej nosijo pozitiven vpliv, tako bomo tudi v tem primeru čutili predvsem večjo usklajenost med svojimi željami in realnostjo.