Astrološki pregled za ponedeljek 12. september

dnevni horoskop slika
Zaznavali bomo tudi več utrujenosti in obremenjenosti in včasih bomo težko spregledali drugačnost, ki se ne bo skladala z nami.

V ponedeljek bo Luna še cel dan v kozorogu. Več hladne, pasivne in zadržane energije bodo v zraku. Četudi bo v nas manj volje in potrebe po aktivnem in dinamičnem izražanju, bomo vseeno bolj delavno in odgovorno naravnani. Zaznavali bomo tudi več utrujenosti in obremenjenosti in včasih bomo težko spregledali drugačnost, ki se ne bo skladala z nami.

V zgodnjih jutranjih urah bo Luna sestavila trigon s Soncem. Tudi zaradi tega znamo občutiti nekaj več energije in usmerjenosti. Bo pa v jutranjih urah spodbujena kombinacija v katero se bodo povezali Sonce in R Merkur, ki ju bo kvadriral Mars. Levi, dvojčki, device pa tudi ovni in škorpijoni bodo plesali ta divji, neustavljivi ples. Najprej se bo Merkur s kvadratom povezal z Marsom, danes ob 50.58. uri, konjunkcija Sonca in R Merkurja se dovrši v torek ob 1.30. uri, kvadrat Sonca in Marsa pa se bo sestavil v torek ob 22.38. uri. Veliko napetosti znamo čutiti, notranjega nemira in napadalnosti, ki jo lahko izvajamo prav nad sabo, saj je Merkur retrograden; pravzaprav se bomo lahko jezili nad svojimi preteklimi odločitvami in dejanji. Več bo jeze, razdraženosti, zaganjanja in nasilnega vedenja. Vsakokrat se bo našel nekdo, ki se bo upiral in trmoglavil in ne bo hotel odstopiti od svojih prepričanj.

Tudi Lunin kvadrat na R Urana bo na sporedu ob 12.00. uri.to bo v nas sprožalo več hitrih in intenzivnih reakcij. Morda bomo presenetili še sami sebe. Zelo direktni in tudi neizprosni bomo.