Astrološki pregled za ponedeljek 11. april

risanje
Dopoldan še veliko resnosti in skrbi, popoldan pa se bo vse zelo hitro obrnilo na pozitivno.

Tudi v ponedeljek nas bo Luna pozdravljala iz znamenja dvojčka. Še se bomo igrali, veselili in družili. Veliko bomo govorili, veliko se bomo gibali, predvsem pa ne bomo ostajali na enem mestu.

Jutranji kvadrat z R Jupitrom (ob 7.44.) nas bo delal kar preveč sproščene in zgovorne. V nas se bo veliko dogajalo. Preplavljeni bomo z mislimi in čustvi. Naša pričakovanja bodo velika, stik z realnostjo pa kar nedosegljiv.

Ob 10.36. nas bo opozicija z R Saturnom že nekoliko spustila na realna tla. Vseeno bomo zaznavali večjo obremenitev, več nemoči in dvomov. Preplavljala nas bo vsesplošna melanholija in nam jemala veselje.

V popoldanskem času pa bomo lahko deležni več pozitivnih vplivov. Ob 17.58. uri Luna dopolni sekstil z Uranom in nam požene kri po telesu. S tem sekstilom Luna še enkrat poveže Sonce in Uran, ki sta bila med vikendom povezana s konjunkcijo. Spodbujena bo naša komunikativnost, iznajdljivost in inovativnost. Imeli bomo moč in voljo da se podamo novim zmagan naproti. Vseeno bomo lahko pri tem čutili nekaj več nemira in napetosti, na koncu pa vendarle več zadovoljstva.