Astrološki pregled za ponedeljek 10. oktober

dnevni horoskop slika
Zjutraj ob 8.32. uri bo Luna prestopila v znamenje vodnarja. Mnogo bolj sproščeno in družabno vzdušje bo. Tudi v nas bo več energije in želje po druženju in sodelovanju.

Danes se bomo povezovali tako z enako mislečimi kot drugače mislečimi in usmerjeni bomo v isti cilj. Vseeno pa ne bomo ozkogledni. Želja po sodelovanju in informiranju bo izjemna. Luna bo prav tako v sodelovanju s tranzitnimi planeti spodbujala našo željo po ustvarjanju novih načrtov.

V popoldanskih urah se bo Luna s trigonom povezala z Merkurjem in hkrati spodbudila njegovo konjunkcijo z Jupitrom. Ta aspekt bo najmočnejši v torek ob 11.45. uri. To bo spodbudili naše možgančke in željo po spoznavanju, izobraževanju in na sploh intelektualnem razvoju in napredku. To bodo najmočneje čutili dvojčki, device, strelci in ribe. Vzgib širjenja svojega obzorja bo kar močna. To pomeni, da si bomo želeli še več spoznanj in še več možnosti za širjenje obzorij kot tudi poznanstev. Luna se bo ob 19.07. najprej povezala z Merkurjem in ob 21.04. še z Jupitrom. Tudi sicer bomo zaznavali več sproščenosti, lahkotnosti, optimizma in pozitivne naravnanosti.