Astrološki pregled za ponedeljek 10. april

dnevni horoskop slika
Ponedeljek bo z Luno v tehtnici kar nekoliko prazen. Dispozitorica Lune ima za sabo težko izkušnjo in išče tisto stabilno točko, ki bi jo držala pokonci. Luna v tehtnici se tako nikakor ne more odločiti na katero stran bi stopila, niti ne zna poiskati sredine, kjer je prijetno in mirno.

Polna luna pred nami nas vseeno sili in priganja, da se odločimo in naredimo korak. Ampak kam? Naloga, ki je pred nami nam prinaša veliko nemira, napetosti, nezadovoljstva in še kaj. Čas Polne Luna nas napolnjuje s presežki energije, ki pa je ne moremo in ne znamo uporabiti. Boj med našimi potrebami in cilji je tako nevzdržen in naši odzivi so temu primerni.
Dva stacionarna planeta, Merkur in Saturn, nas še dodatno učita in begata, usmerjata in strašita, zaradi česar bodo naši odzivi še bolj nerazsodni in nelogični.

Vse kaže na to, da se moramo učiti spuščati in prepuščati. Kot bi se cel svet ustavil in čaka, kaj bo naša naslednja poteza. Imamo vse kar si želimo. Za sabo imamo izkušnje iz katerih smo se veliko naučili, pred nami pa so zgodbe, polne novih izkušenj in dogodivščin. Sonce in Uran, ki se povezujeta in dopolnjujeta svojo konjunkcijo, nam prinašata možnost najboljših idej in načrtov, ki jih lahko izvedemo, vsem nepredvidljivostim navkljub. Ta njuna intenzivnost bo še dodatno burila našega duha zato previdno kam in kako usmerjamo svoje moči in napore.