Astrološki pregled za petek, soboto, nedeljo (13. – 15. januar)

dnevni horoskop slika
PETEK (13. januar)

Petek bo eden bolj sproščenih in zabavnih dni. Vplivi Polne Lune bodo počasi pojenjali in Luna v levu nam bo koristila, da se sprostimo in tudi nekoliko pozabimo na pretekli teden. V nas bo več želje po druženju, po zabavi in tudi izpostavljanju. Lahko bomo zaznali veliko pozitivnih občutkov veselja, navdušenja, ljubezni, odprtosti, energičnosti in volje.

Če smo v preteklih dneh stvari delali na silo in tudi s težavo, bomo danes bolje razpoloženi in znali bomo bolje uporabiti svojo energijo. Lahko bomo svojo energijo usmerjali bolj v naša doživetja in potrebi po komunikaciji. Na ta način bo bolj v ospredju naše izražanje in zagovarjanje lastnih predstav in idej, ne pa toliko fizično reagiranje. Čeprav Luna v levu podpira naše gibanje, se lahko odpravimo ven in uživamo na svežem zraku, kjer se bomo sproščali.

današnji horoskop slika

SOBOTA (14. januar)

Vikend bomo začeli bolj družabno in tudi spogledljivo. Luna v levu bo spodbujala naše vesele in igrive občutke, ki jih bomo zelo radi koristili. Vse kar nas bo spravljalo v dobro voljo in v nas zbujalo zadovoljstvo in dobro počuje bo nadvse dobrodošlo. Danes podarjajmo ljubezen in bodimo spontani pri svojih opravilih. Vsak trenutk izkoristimo za romantiko in izkazovanje pozornosti. Veselje in igra lahko spodbujata našo kreativnost, zato se ne zadržujmo in bodimo drzni pri svojem početju. Tudi samozavest nam bo pomagala, da izpostavimo naše želje ter potrebe.

Ob 12.25. uri bo Luna sestavila trigon z Uranom. S tem bo dinamičnost in energičnost zopet izpostavljena. Hito se bomo znali odzvati na vsako situacijo, ki nam bo prečkala pot. Prav tako dinamična bodo tudi naša doživetja in doživljanja.

Več etičnosti in odgovornosti bomo pokazali, ko bo ob 15.20. uri, Luna s sekstilom na Jupitra, zopet spodbudila sekstil Jupitra in Saturna. Volja, pripravljenost, vnema, delavnost in načrtnost bodo nekatere od lastnosti, ki jih bomo lahko koristili tudi danes. Zavedali se bomo, da instant zadeve niso prava rešitev in da je za pomembne stvari potreben dober in stabilen načrt, ki nam bo zagotavljal vse kar potrebujem za svojo prihodnost.

dnevni horoskop slika

NEDELJA (15. januar)

Nedeljsko jutro bo že pod vplivi Lune v devici. Izredno bomo delavni in marljivi. Z dobro analizo in izostrenim očesom bomo uspeli narediti primeren načrt, ki bo upošteval potrebe vsakega.

Zemeljska energija Lune nas bo spodbujala k premišljenim reakcijam in tako se lahko zgodi, da odstopanja in napake ne bodo dobrodošle. To zna v nas sprožiti nekaj nemira. Z zavedanjem, da smo vsi drugačni in s tem različni, bomo lahko (čeprav neradi) sklenili kakšen kompromis. Praktična in razumska naravnanost nas bo spodbujala tudi, da danes pripravimo še posebno kakovostno in kvalitetno kosilo.

Zjutraj ob 7.58. uri, bo zemeljski trigon Lune in Merkurja še spodbudil naše načrtovanje in predvsem priložnosti jasnega in konstruktivnega dogovora. Z večjim zavedanjem sebe in svoje okolice, bomo mnogo bolj učinkoviti.