Astrološki pregled za petek 9. september

dnevni horoskop slika
Tudi v petek bo Luna v strelcu. Bolj bomo aktivni in dinamični. Večjo pozornost bomo usmerjali v družbo. Želja po novih spoznanjih bo večja in hitro bomo našli način za dosego željenega. Tudi naši odzivi bodo bolj dinamični in lahko celo skokoviti.

Jupiter, ki je tudi vladar znamenja strelca, bo veliko spremembo prinesel predvsem strelcem, ribam pa tudi tehtnicam, saj bo ob 13.18. uri prestopil v znamenje tehtnice. Več sreče in zadovoljstva, kot tudi razvoja, napredka in uspeha bo prinesel. Jupiter v znamenju tehtnice na splošno prinese več in boljše možnosti za sodelovanje. V zasebnih in poslovnih odnosih izpostavi večje zaupanje in naklonjenost pa tudi možnost širjenja in povezovanja.

Ob 13.48. uri Luna sestavi svoj Prvi krajec. V nas bo več energije, več usmerjenosti, volje in želje po spremembi.

Tudi ob 17.10. uri nas bo Luna spodbudila s svojo konjunkcijo z Marsom. Bolj zagnani in s tem tudi vzkipljivi znamo biti. Bolj bo izpostavljena naša hitra odzivnost. To nam zna prinesti kakšen nemir in nesporazum, predvsem zaradi naše hitre in površne naravnanosti. Tudi kakšen prepir lahko sprožimo.

Omenila bi še inkonjunkcijo R Merkurja in R Urana, ki zna zopet prinesti nemir in raztresenost. Ta par se je enkrat že srečal z inkonjunkcijo (19. avgusta) in se bo še enkrat, ko bo Merkur obrnil svojo smer. Možnost nesreč in šokov bo povečana. Več bo kaosa in zmede, kar bo vodilo do površnih in nerazsodnih reakcij, ki bodo vodile v poškodbe ali nezgode. Previdno v prometu pa tudi v komunikaciji.