Astrološki pregled za petek 8. julij

dnenvi horoskop slikaLuna je prestopila v devico. Danes bodo energije bolj spodbudne. Z Luno v devici bomo veliko zahtevali in pričakovali a vendar bomo veliko tudi dali in spodbujali. Radi bomo govorili, izmenjavali mnenja in iskali nova znanja in načine. Današnja radovednost bo vsekakor dobila svoje potešitve. Vseeno bo spodbujena tudi naša delavnost in skrbnost. Če bo potrebno, bomo zadnji, ki bomo zapustili prostor.

Danes bo Merkur ob 11.05. uri sestavil sekstil z Jupitrom. Dvojčki, device, strelci in ribe bodo danes zelo radodarni s svojimi besedami. Veliko bo sporočanja, komunikacije, spoznavanja in izobraževanja. Drug drugega bomo spodbujali in podpirali. Razumevajoči bomo, pa tudi razumljivi. Znali bomo povedati in predati svoje misli in ideje na enostaven način. Besede bodo imele glavno vlogo.

In za zvečer nas bo Luna odpeljala v kvadrat z R Saturnom. Veselje in zadovoljstvo bomo postavili na stran in si najverjetneje želeli več samote. To ne bo najboljši čas za izkazovanje svojih čustev in občutkov. Le teh se bomo prej sramovali ali jih zanikali.