Astrološki pregled od petka do nedelje 7-9. julij

dnevni horoskop
PETEK
Dober del dneva bo Luna v strelcu. Naš fokus… bo nekje. Pogum, odločnost, drznost, ki pritiče znamenju strelca, bo danes prisotno nekje v ozadju. Danes si pogumno in odločno dovolimo uživati. Drznimo si sanjati brez reagiranja in si dovolimo, da nas domišljija popelje nekam, kjer še nismo bili. Razvijajmo svoje upanje, vero in svetovnonazorski pogled. Zvečer ob 19.44. uri bo Luna prestopila v resnega kozoroga. Jaz sem tista, ki sprejemam odločitve. Jaz postavljam meje in jaz bom naredila vse, kar je potrebno. Ne bo več časa za želje in sanje. Bomo pa lahko že občudovali polnost Lune, ki se nam bo nasmihala zvečer, skozi noč in vse do nedelje. Marsikomu ne bo dovolila spati in mu krajšala noč.

Zgodaj zjutraj ob 5.33. uri Luna sestavi konjunkcijo z R Saturnom. Kar preveč utrujeni in togi bomo za kakšne jutranje hece. Opravili bomo samo najnujnejše stvari.

Cel dan bomo lahko živeli pod vplivi, ki nam jih prinaša sekstil Merkurja in Venere. Zelo lepe, prisrčne, prijateljske vplive bodo najbolje izživeli in zaživeli biki, dvojčki, device in tehtnice. Zelo komunikativni in iznajdljivi bodo. S tem vplivom se bomo znali sprostiti in se zabavati. Tudi ustvarjalni bomo. Večinoma danes ne bomo imeli težav v komunikaciji in s tem tudi ne v odnosih. Danes si dovolimo biti navihani in spontani.

Preden bo Luna prestopila v kozoroga, bo ob 16.11. uri sestavila še ognjeni trigon z Uranom. To nam bo dalo tisto pravšnjo spodbudo, da si dovolimo biti drugačni, da si dovolimo biti takšni kot smo in da si dovolimo izraziti kaj mislimo.

SOBOTA

Polni skrbi, misli, dvomov, tudi strahov, se bomo kar težko sprostili tokratno soboto. Luna je v resnem in zaskrbljenem kozorogu. Čustva, ki bi jih lahko bili danes deležni se bodo izražala skozi strah, nevero, zaskrbljenost, depresijo, malodušje… Danes lahko ugotovimo kaj je tisto, kar je resnično pomembno. Težko bomo pospravili ves nered in težko bomo pobrisali ves prah, ampak z Luno v kozorogu bomo imeli dovolj vztrajnosti, da se strateško lotimo vseh nalog. V pričakovanju tokratne Polne Lune ne bomo mirovali in ne bomo zabušavali.

Jutri ob 6.06. uri se sestavi opozicija Lune in Sonca in s tem nastopi Polna Luna, ki bo tokrat zelo zahtevna in zelo utrujajoča. V nas bo vulkanska energija, ki bo silila ven. Težko bomo ostajali mirni in tolerantni. Treba se je zavedati, kdo je avtoriteta in kdo nosi tukaj hlače. Ampak, tudi tokrat ne bo lahko prepoznati prave avtoritete. Vsak bo hotel imeti glavno besedo in na tak način bodo razni dogovori težko realizirani.

NEDELJA

Nedelja bo z Luno v kozorogu vse preveč omejevalna, diktatorska in nepopustljiva. Polna Luna v kozorogu se bo povezovala na silo, bojevito, agresivno in na vso moč. Ne. Enostavno ne. Z izredno odločnostjo in nepopustljivostjo bo ovekovečena današnja nedelja. Priznati bo treba svoj položaj v družbi in se začeti tako tudi obnašati.

06.06. bo čas, ko bo Polna Luna, najbolj polna. Energije, ki so že tako divje in nepopustljive v času Polne, ki nam nosijo nemir in več notranje napetosti, danes ne bodo tako hitro zbledele. Luna se preko dneva neharmonično povezuje s planeti, ki nam še dodatno nosijo več napetosti in hitrih, nepremišljenih reakcij. Ni konec, dokler ni konec.

V času Polne Lune bo Luna spodbudila povezovanje Sonca z R Plutonom, ki se sestavi jutri ob 6.35. uri zjutraj. Ta opozicija, ki bo sicer nepopustljivo zahtevala odgovore in priznanje statusa, bo težje držala glavo nad gladino. Sonce v raku nima tiste prave moči in poguma, da bi zmoglo prenesti vse pritiske in naloge, ki jih nalaga R Pluton. Veliko bo kazanja s prstom in prevzemanje odgovornosti bo nujno potrebno. Kdo bo sploh hotel prevzeti odgovornost v teh zahtevnih časih. Nihče od nas ne bo hotel izpasti glavni krivec, zato bo boj za uveljavljanje svojega mesta bolj nepremišljen in nagonski.

Tudi ob 17.40. uri nam bo Luna namenila še eno porcijo razdražljivosti in netolerance. Opozicija z Marsom nas bo v popoldanskem času še vznemirjala in v nas spodbujala jezo in nepremišljene odzive.