Astrološki pregled za petek 5. maj

Dnevni horoskop slika
Konec tedna bo Luna v pridni, delavni in razumski devici. Če bomo sledili svojim načrtom in svojemu razumu bomo najbolje izkoristili dan. Ne pustimo se motiti, saj bi sicer lahko nastala velika zmede in z njo nezadovoljstvo. Bodimo zmerni pri kritikah. Kakšen pameten komentar sem in tja lahko zelo koristi. Če pa je teh ˝pametnih˝ komentarjev preveč, pa nikomur ni preveč všeč.

Te energije bodo lahko zgodaj zjutraj, ob 5.15. uri, koga spravile iz postelje. Luna bo sestavila svoj kvadrat z Marsom in to nam ne bo prineslo nasmeha na obraz.

Ob 13.27. uri bo Luna sestavila opozicijo z Neptunom. Kot bi se znašli v strašni zadregi. Kaj in koga bi poslušali? Na katero stran se moramo obrniti? Nastala bo zmeda in mi bomo kar nekoliko razoroženi. Prišel bo čas tudi za kakšno solzo.

Vseeno bo Lunin trigon s Soncem pokazal več navdušenja in dobre volje. Ta bo na vrsti ob 16.14. uri. Bolj bomo pomirjeni in v nekem ravnovesju. To je obdobje rasti in napredovanja. Smo v obdobju, ko se začenja Polna Luna in kmalu bo moč zaznati njene pospešene energije. Čas je za akcijo.