Astrološki pregled za petek 31. marec

dnevni horoskop slika
Luna v biku, petek in konec meseca. Zelo prijeten, umirjen in poln dan je pred nami. Luna bo do 18.40. ure v praznem teku in tako bodo energije bika bolj izpostavljene. V nas bo več zadovoljstva in več želje o predajanju vsemu lepemu in dobremu.

Preko dispozitorja bo Luna zasedla mesto v znamenju ovna, kar nam bo poživilo temperament in dobili bomo več energije. Tudi popoldne, ko bo Luna prestopila v znamenje dvojčka, bomo imeli več te razposajene energije in želje po sporazumevanju in komunikaciji na sploh.

Danes tudi Merkur zamenja znamenje in sicer bo prestopil v znamenje bika. Dvojčki in device bodo spremembo najbolj zaznali. Komunikacija bo lepo in gladko tekla. Kjub morebitnim zastojem ne bomo zaznavali večjih težav ali zapletov. V nas bo več gotovosti pa tudi vztrajnosti. Izbirali bomo ravno prave besede in te bodo še posebno sočne in zanimive. Bolj razumevajoči bomo in karkoli bomo počeli, ne bomo odnehali dokler ne pridemo do konca. Kjer je volje, tam je pot.

Zvečer ob 20.33. uri bo Luna sestavila sekstil z R Venero. Tudi ta povezava bo v nas spodbudila več prijetnejših občutkov. Nekoliko leni, pa vendar bolj srečni in zadovoljni bomo.