Astrološki pregled za petek 3. junij

dnevni horoskop slika
Zaključujemo delovni teden in se pripravljamo na Mlaj. V petek bomo še z Luno v biku bolj mirni, skrbni, prijazni, praktični in potrpežljivi. Bolj bomo naklonjeni stvarem, ki so nam blizu, oziroma domače. Vztrajali bomo pri svojih načelih in težko bom spremenili svoje mnenje.

Na drugi strani našega zavedanja se rišejo in povezujejo krasne konstelacije, ki od nas zahtevajo velike premike in spremembe. Nedeljski Mlaj bo tokrat še poudaril vso dinamiko, ki se odvija na nebu.

Ob 6.14. uri se je torej dovršil kvadrat Venere in Neptuna. Kako pravljično, romantično, zaljubljeno in zasanjeno je to? Kar preveč. Ta pasivna in varljiva kombinacija je najbolj ˝ganila˝ bike, tehtnice in ribe. Še bodo sanjavi in nerealni. Želeli si bodo polno skledo sadne kupe s sladoledom in smetano, na vse to pa bi še čokoladni preliv in češnjico. Recimo. Danes bodo bolj otožni in razočarani. Te ranjene metulje bo najbolje pustiti pri miru. Naj se prepustijo ustvarjanju v svojem svetu.

Čaka nas tudi ognjeni trigon Lune in R Plutona, ki se bo sestavil ob 8.11. uri. Čutiti bo neko zmagoslavje in moč dosegati nedosegljivo. To lahko izkoristimo za jutranjo telovadbo.

Kmalu zatem Sonce sestavi opozicijo z R Saturnom in levom ter kozorogom in vodnarjem zamaje trdna tla pod nogami. Dva močna moška predstavnika si stopita nasproti in preizkušata drug drugega kot tudi sebe. Občutek stabilnosti bo toliko bolj negotov ali pa pretiran in nekompromisen. Prisotno bo tudi nekaj strahu in nemoč v soočanju z dnevnimi nalogami, ki bodo kar prezahtevne.

Ob 12.07. bo Luna v biku srečala Merkurja. Če boste pozorni boste lahko opazili kako lepo se sporazumevata med sabo. Mirno, zbrano, pozorno, potrpežljivo ter z veliko razumevanja in odobravanja.

Tudi Venera je na poti, da sestavi opozicijo z R Saturnom. To bo velik zalogaj za bike, tehtnice, a prav tako za kozoroge in vodnarje. Občutek nemoči, izdanosti in manjvrednosti bo povečan. To bo pravi preizkus za vsak odnos in vsako partnerstvo. Lomilo se bo, pokalo, se trgalo in ločevalo. Kdor bo zmožen najti v sebi trdnost ali prožnost, bo zmogel lažje preiti te vplive, ki nam nalagajo več kot smo zmožni prenesti.