Astrološki pregled za petek 29. april

dnevni horoskop slika
Imeli bomo več energije in brez obotavljanja se bomo podajali novim izzivom naproti.

V petek bo Luna v dopoldanskih urah prestopila v znamenje vodnarja. Skrbi in delo bomo vsaj za nekaj časa pustili ob strani. Sedaj je čas druženja in spoznavanja. Imeli bomo več energije in brez obotavljanja se bomo podajali novim izzivom naproti.

Venera je na zadnji stopinji ovna in preden bo zamenjala znamenje, jo bo ulovila Luna in se ob 9.07. z njo povezala s kvadratom. To nam zna vzeti nekaj volje, vendar bolj v smislu prevelike ležernosti in pasivnosti. Za nekaj časa bo prevladovalo obdobje sentimentalnosti in občutljivosti. Nekoliko bolj zmedeni znamo biti, saj se bomo težje odločili za kakšno stvar. Kasneje pa z Luno v vodnarju lahko pričakujemo več samostojnosti, dinamičnosti in odprtosti.

Venero tako že čaka novo poslanstvo in nove izkušnje, prav tako tudi bike in tehtnice. V noči na soboto bo prestopila v znamenje bika. Tu je Venera tudi doma in se dobro počuti. Prinesla bo več osebnega zadovoljstva, več predajanja vsemu dobremu in lepemu. Čutiti bo tudi več stabilnosti, nekaj zadržanosti, predvsem pa se bo Venera v biku znala urediti in se pokazati v najlepši luči. Znala bo poskrbeti za finančno plat in za lepe partnerske odnose.