Astrološki pregled za petek 28. oktober

dnevni horoskop slika
Uživali bomo v prijetnih energijah in ne bomo dovolili, da bi nam kdo pokvaril dan. Danes bo dober dan za druženje s prijatelji. Težnja po iskanju in ustvarjanju lepega bo bolj izpostavljena.

Petek bo z Luno v tehtnici sprva deloval zelo sproščen in miren. Uživali bomo v prijetnih energijah in ne bomo dovolili, da bi nam kdo pokvaril dan. Danes bo dober dan za druženje s prijatelji. Težnja po iskanju in ustvarjanju lepega bo bolj izpostavljena. To bomo lahko izživeli na različne načine in z velikim nasmehom na obrazu. Občutki sreče in zadovoljstva nas bodo spremljali na vsakem koraku.

Luna se bo ob 12.42. srečala z Jupitrom in še enkrat osvetlila povezovanje Jupitra in Venere, ki sta se povezala v sredo. Še bodo izraženi naši optimistično obarvani nameni. Vsega se bomo lotevali lahkotneje in bolj srčno. Radi bomo delili svoje pozitivne izkušnje in misli. Mir, sreča in zadovoljstvo bodo bolj prisotni v tem delu dneva.

Kasneje, ob 16.44. uri se bo Luna s sekstilom povezala tudi Venere. Tudi to povezovanje bo nekoliko še obudilo več sreče in zadovoljstva v nas samih. Je pa bolj aktualno in izpostavljeno srečanje Venere in Saturna, ki se bosta povezala v nedeljo. Njuna konjunkcija se bo najbolj dotaknila bikov, tehtnic, kozorogov in vodnarjev. Mnogo bolj zadržani in celo skromni bomo. Na momente še kar preveč. Težje bomo zaupali, se povezovali ali izkazovali ljubezen. Mnogo bolj odgovorno bomo postopali in se zavedali svojega položaja. Resnost in strogost nam lahko vzameta priložnost za uživanje v prijetnih in toplih trenutkih. Ob 19.54. uri se bo Luna s sekstilom dotaknila še Saturna in tudi potrdila vso dogajanje. Praktičnost, doslednost in usmerjenost bodo kvalitete, ki nas bodo vodile.

Ob 22.10. uri pa se bo Luna s kvadratom povezala še s Plutonom. Te energije nam znajo vzeti še nekaj volje in moči s čimer bi lahko uspešneje privedli dan h koncu. Izražanje svojih želja in potreb bo naša prioriteta. Tudi če zavoljo tega v celoti spregledamo drugega.

Bodo pa tokrat prisotne tudi še enregije Marsa in R Urana, ki bosta svoj kvadrat sestavila v soboto ob 6.05. uri zjutraj. Te mnogo bolj napadalne in močne energije bodo najmočneje zaznavali ovni, škorpijoni in vodnarji. V njih bodo viški energije, ki se jih ne bo dalo konkretno usmeriti. Za krotitev te vroče krvi bo potrebno vložiti veliko truda, moči, volje in še česa. Napetosti, prepiri, upori, nestrpnost, nemoč nadziranja lastnih odzivov bo zelo izrazita. Prav tako je možnost nesreč, vžigov ali kratkih stikov večja. Vse te energije, ki bodo prav tako preplavljale nas same znajo biti zelo razdiralne in močno škodljive. Več bo neljubih presenečenj, eksplozivnih reakcij in osupljivih situacij, ki znajo močno zaznamovati naš dan.

Naj pa opozorim tudi, da se približuje Mlaj zaradi česar bomo imeli občutek, da nimamo prave energije, hkrati pa bomo vedno bolj videli, kam želimo v prihodnosti. To je čas za spuščanje preteklosti in pripravljanje na nove začetke.