Astrološki pregled za petek 28. april

dnevni horoskop slika
Petkovo jutro bo bolj sproščeno in navihano, saj bo Luna že v dvojčkih. Kljub temu navdušenju in razposajenosti, bomo danes kar preveč razposajeni in živahni. Veliko bo druženja, veliko pogovorov, pa tudi veliko napak in nesreč. Vse to dogajanje nam lahko nosi več nemira, raztresenosti in nezadovoljstva.

Prva povezava, ki jo bo moč zaznati, bo konjunkcija Lune in Marsa ob 11.15. uri. Ta nas bo močneje spodbudila v akcijo in tudi v reakcijo. Tisoč stvarem bomo želeli ugoditi, a zaradi prevelike vneme ne bomo zmogli vsega, kar si bomo zastavili.

Danes Venera še enkrat prestopi v ovna. Ob 15.13. uri se bodo njene energije skoraj zlile z dnevnim dogajanjem. Biki in tehtnice bodo ta prestop najmočneje zaznali. V naslednjem mesecu bodo tako bolj bojeviti, odločni, aktivni in pogumni. Bolj strastni in zavzeti. Venera v ovnu prav tako nakazuje na nove začetke, celo nove ljubezni. Prikupnost se bo spremenila v atraktivnost in prijaznost v odločnost in nepopustljivost.

Ob 16.49. uri nastopi zahtevnejša povezava, ki jo bomo zaznali prav vsi. R Merkur dopolni konjunkcijo z Uranom. Čeprav bodo te energije najbolj zaznavali dvojčki, device in vodnarji, bomo sami prav hitro padli na limance, ki nam jih ponuja. Pričakujemo lahko povečano aktivnost, dinamičnost in jezikavost. Ta povezava nas ne bo pustila hladnokrvne, čeprav je Merkur retrograden bi to lahko pomenilo le, da bomo bolj napadlni in kritični do sebe. Seveda je možnost nesreč, še posebaj v prometu, toliko večja. Nepopustljivost in izsiljevanje bo bolj izpostavljena in zaradi svoje treme in napadalnosti, znamo povzročiti več škode kot dobrega.