Astrološki pregled za petek 27. maj

dnevni horoskop slika
Sprostimo se torej v primerni družbi in drznimo si biti bolj izzivalni.

Luna v vodnarju načeloma spodbuja našo željo po druženju in sodelovanju. Nosi nekoliko bolj sproščeno in dinamično energijo. Spodbuja nas tudi, da gremo ven in ne ostajamo doma. Sprostimo se torej v primerni družbi in drznimo si biti bolj izzivalni.

Danes čaka ovne in še posebno škorpijone pomemben dan. Mars, ki je še vedno R, bo zopet vstopil v znamenje škorpijona. Prestop bo mogoče zaznati že ob 15.51. uri. Te močne in intenzivne energije bodo aktualne še kakšna dva meseca. Večja bo težnja po preobrazbi, uničenju nekih vzorcev ter čistk. Povečana bo vztrajnost in karizmatičnost kot tudi moč obvladovanja sebe in drugih.

Ob 17.32. bo Luna sestavila tudi sekstil z R Saturnom. Opomnila nas bo na kvadrat Saturna in Jupitra in s tem zopet v nekaterih izmed nas vzbudila občutke nemoči in brezupa. V tem obdobju bomo bolj težili k opravilom, oziroma nečemu, kjer se bomo lahko dokazovali (predvsem sami sebi).

Zvečer ob 20.44. uri nas čaka še kvadrat Lune in Merkurja. Ta nas bo nekoliko oropal razsodnosti, saj bo v naš razumski svet vnesel preveč čustev, ki nam bodo povzročale težave pri jasnem izražanju in sporazumevanju.