Astrološki pregled za petek 25. november

dnevni horoskop slika
Petek bo še en zanimiv dan z Luno v tehtnici. Kaj si resnično želimo? Kakšne so naše vrednote? Kakšne so naše zmožnosti? Veliko stvari bomo danes imeli na vesti. Povezovanje z drugimi in ohranjanje lepih partnerskih odnosov bo danes glavna tema. Ugotavljali bomo kakšno vlogo imamo v nekem odnosu, kaj bi radi drugače in kaj moramo spremeniti. Nekaj bo v nas, kar nas bo gnalo, da naredimo premik, čeprav ta ne bo najboljši. Zelo vztrajni in nepopustljivi bomo.

Zjutraj, ob 6.52.uri, se bo Luna s sekstilom povezala s Saturnom. To nam bo dalo zadosti odgovornosti in samozavedanja, da nastopimo dan in ne iščemo izgovorov tam, kjer to ni potrebno.

Tudi seksitl Lune in Merkurja bo danes na vrsti ob 11.28. uri. To nam bo dalo nekaj več možnosti,da resnično izrazimo sebe in povemo kaj mislimo in potrebujemo. Tudi, da priznamo sebi, kaj je tisto, kar si v resniči želimo.

Bomo pa danes cel dan pod vplivi povezovanja Venere s Plutonom in Jupitrom. To so planeti, ki v astrologiji simbolizirajo bogastvo in lahko tudi njegovo nasprotje. Njihovi kvadrati bojo zelo močni in priča jim bomo lahko prav vsi. Najmočneje jih znajo začutiti biki, tehtnice, škorpijoni ter strelci in ribe. Velika pozornost bo tako na odnosih, spoznanjih in predvsem iskanju svojih meja. Do kam lahko gremo? Do kje je še varno? Kje je meja? Kaj se nam izplača? Vse to bomo lahko občutili kot dan D, ko bomo soočeni sami s sabo in vso resnico (sveta). Tudi sprejemanje drugačnih in drugače mislečih bo velik zalogaj, vendar si tudi upali ne bomo, da bi naredili korak v drugo smer.

Najprej se bo Venera s konjunkcijo povezala s Plutonom ob 12.50. uri, s čimer nas bo nagovorila, da je medsebojna dinamika v partnerstvu še kako pomembna in potrebna. Spoznanja o svojih prepričanjih in temeljih bodo razrahljana. Še posebno, ker se bo ob 14.45. uri ta ista Venera s kvadratom povezala tudi z Jupitrom, kar nam bo prineslo velika razočaranja in zmotno prepričanje, da imamo prav. Učili se bomo vere vase in zaupanja. Gradimo svojo prihodnost postopoma in premišljeno.