Astrološki pregled za petek 25. marec

dnevni horoskop slika
Danes se bo marsikdo soočal z čustvenimi bolečinami, razočaranjem v odnosih. Bolečina je kdaj kot smerokaz, ki ti kaže, katero početje je koristno in katero ne. Pogumno skozi.

Konec tedna bo bolj družaben z Luno v tehtnici. Radi bomo v dobri družbi, nekje kjer nam bo prijetno. Tudi v dvoje si lahko naredimo lep dan, si izmenjamo komplimente, podelimo pohvale in poljube. Lahko izkoristimo te harmonične vplive, saj bo Luna do konca dneva v prazno. 8 minut čez 19. uro pa prestopi v škorpijona in prinese več intenzivnosti in tudi moči, da dosežemo kar smo si zamislili.

Danes bo poleg Lune imela glavno vlogo tudi Venera, ki bo večji del dneva tudi dispozitorica Lune (dokler bo ta še v tehtnici). Venera bo zastopala bike in tehtnice in se bo sprva z opozicijo povezala z R Jupitrom. Svoj kos pogače bodo v tej zgodbi prejeli še strelci in ribe. Veliko bo želja, pričakovanj in razdajanja, kar bo vodilo v velika razočaranja, nezadovoljstva in tudi izgub. Bodite resnično previdni, da ne razdate vseh svojih prihrankov in razočarani vstopite v vikend.

Biki in tehtnice bodo kaj kmalu lahko doživeli streznitev, obsojanje in kritiko, saj Venera ob 17.48. dopolni kvadrat s Saturnom. To pa je posebna povezava, saj je Saturn že od včeraj stacionaren in se danes že obrača retrogradno. To nosi več zmede predvsem kozorogom in vodnarjem, ki se počutijo ujete in ne najdejo načina kako naprej. Treba se bo resnično zazreti vase in počistiti z vsemi razvadami, ki nam škodujejo. Sprva bomo bolj negotovi in brez prave usmeritve, ampak Saturn je strog in vztrajen učitelj, ki od nas veliko zahteva. Kvadrat Saturna in Venere bo tako naredil red v partnerstvu, zapravljanju časa in denarja in lahko tudi v naših prehranjevalnih navadah. Ugotovili bomo kje potrebujemo več discipline in s časom uvedli spremembe, ki bodo lahko zelo koristne.