Astrološki pregled za petek 25. avgust

dnevni horoskop slika
Delovali bomo zelo raztreseno in razpršili svojo energijo, ter s tem zmanjšali svojo učinkovitost.

Tudi v petek nas bo energija Lune v dvojčkih kar preveč begala in odnašala neznano kam. Težje bomo ostali zbrani in razumni. Delovali bomo zelo raztreseno in razpršili svojo energijo, ter s tem zmanjšali svojo učinkovitost.

Takoj zjutraj se povežeta Mars in R Neptun. Njun kvadrat bo najmočnejši ob 8.56. uri. To povečano stanje naivnosti in tudi zavedenosti bodo najbolj občutili ovni, škorpijoni in ribe. Lepe besede in obljube nas znajo varati. Imeli bomo občutek, da se povsod cedita med in mleko. V nasprotnem primeru pa bomo povsod zaznavali laži, prevare tudi manipulacijo in deviantnost. Hitreje se bomo predali in pustili zapeljati. Previdno torej kaj in komu zaupate, da se vam ne zgodi zgodba Urške in Povodnega moža.

Zvečer ob 19.02. uri Luna naredi sekstil z Uranom, kar bo spodbudilo naše odzivanje. Hitro se bomo znašli v vsaki situaciji. Bolj nepredvidljivi in nagajivi bomo, kar pa spet ne bo po godu marsikoga.

Tudi ob 22.11. uri bo Luna sestavila kvadrat z Venero. To nas bo še posebej polenilo in v nas spodbujalo ležernost in neaktivnost. Bo pa s to povezavo moč zaznati vpliv konjunkcije Venere in Jupitra, ki se sestavljata. To je kombinacija, ki prinaša veliko sreče, veliko občutkov zadovoljstva in uspeha. Venera in Jupiter sta predstavnika bikov, tehtnic, strelcev in rib, tako bodo oni še posebno uživali v vsem dobrem in vsej podpori, ki jo ta povezava simbolizira.