Astrološki pregled za petek 24. junij

dnevni horoskop slika
Danes bo kar močno spodbujena vodnarjeva drznost, drugačnost in vznemirjenost.

Tudi v petek bo Luna v razgibanem in vihravem vodnarju. Druženje, komuniciranje, sodelovanje, izzivanje in pregovarjanje nas čaka danes. Dinamični bomo, polni energije in zagrizenosti. Danes bo kar močno spodbujena vodnarjeva drznost, drugačnost in vznemirjenost. Bolj bomo zagovarjali svoje ideje in na koncu ne bomo zlahka popustili. Vodnarjeva odprtost zna biti tokrat zavoljo močnega zagovarjanja pravic manjšine postavljena v ozadje.

Zjutraj ob 7.48. uri Luna dopolni trigon z Merkurjem. Še bolj bo izpostavljena naša komunikativnost. Hiteli bomo s sporočanjem svojih misli in zamisli. Z lahkoto bomo izrazili svoje želje in razkrili tudi kakšno skrivnost.

Ko pa bo ura dopolnila 16.26. bo Luna sestavila kvadrat z R Marsom. Zopet bomo vzkipljivi, prepirljivi in zelo direktni. S tem bo še enkrat spodbujena inkonjunkcija R Marsa in Urana. To nas bo delalo bolj zaletave, nekompromisne in uporniške. Energije bo veliko tako v zraku kot tudi v nas samih. Ob 17.47. bo Luna tudi s sekstilom na Urana potrdila, da so prisotne bolj energične in drzne energije, ki jim bo le malokdo lahko sledil. V najboljšem primeru ta potencial lahko izkoristimo za pomembnejše skupinske projekte, za spodbujanje drugačnosti in izvirnosti. Upajmo si predstaviti svoje izvirne ideje in tako navdihnimo in spodbudimo še ostale.