Astrološki pregled za petek 19. maj

dnevni horoskop slika

Ura je 5.51. zjutraj. Luna je pravkar prestopila v znamenje rib. Čisto neopazno. Tiho. Danes bo bolj v ozadju. Se skrivala, poslušala, bila prisotna in v podporo. Danes bodo v ospredju druge, močnejše energije, ki bodo prevzele pobudo pri dnevni dinamiki. Vseeno bodo tisti najbolj občutljivi lahko prepoznali srčnost in občutljivost, ki jo daje Luna v ribah.

Red, doslednost, izjemna vztrajnost in prisotnost. Si lahko zamislite razpršeno celoto? Iz tega se bo gradilo in postavljalo nove temelje, ki nam bodo dajali trdno in stabilno oporo. To nam sporoča trigon R Saturna in Urana, ki se dovrši ob 8.14. uri. To so energije, ki nam bodo dajale več podjetnosti in strokovnosti. Bolj bomo usmerjeni v razvijanje inovativnih projektov in doseganje poslovnih prodorov.

Sicer bo prvi Lunin sekstil z Merkurjem, na vrsti ob 11.37. uri. Ta nam bo dal še več razumevanja in strpnosti. Neka posebna povezanost med njima nas bo pomirjala in nam dajala potrpežljivost.

Danes bodo biki, tehtnice, strelci in ribe dobili svojo posebno lekcijo iz pretiravanja. Opozicija Venere in R Jupitra bo na vrsti ob 16.11. uri. Česa si danes ne bomo želeli? Danes bodo glavno besedo prevzele naše potrebe in želje in tako bo razum moral ostati na stranskem tiru. Bolj stran. Z večjo močjo bomo sledili svojim užitkom in tistemu, kar nas bo napolnjevalo z dobrimi občutki. Lahko bi danes uporabila pregovor ˝Kdor hitro da, dvakrat da˝. Tokrat se bo naša dobrota lahko izkazala za razsipnost ali pa požrešnost.