Astrološki pregled za petek 18. november

dnevni horoskop slika
Vzemimo si čas za svoje najbližje.

Luna bo v raku in bo v nas sprožala najrazličnejša čustva in nežne občutke. Danes bo možno, da bomo kar preveč občutljivi. Vsa ta nežnost, občutljivost, ranljivost in skrb bo danes težko našla pravo mesto v našem tempu. Luna v raku pa je zelo močno povezana s sabo in tako krepi zavedanje o svojih potrebah in vzgibih. Intuitivnost in prepustnost bosta lastnosti, ki ju lahko danes še posebej dobro (iz)koristimo.

Najprej nas bo predramil kvadrat Lune in R Urana, ob 13.09. uri. V nas bo sprožil več napetosti in nemira. Težko bomo ostali zbrani in jasnih misli. Veliko nepričakovanih dogodkov nas čaka. Nič predvidljivega ne bo, kar zna močno poseči v naše pričakovanje in upanje po miru.

Danes se bosta v kvadrat povezala še Merkur in R Neptun. Njuno povezovanje bodo najbolj zaznavali dvojčki, device in ribe. Ta kombinacija bo najmočnejša ob 17.03. uri. Zelo težko bomo ostali zbrani. Svet domišljije in iluzije nam bo ljubši, čeprav ne bomo mogli razlikovati med realnostjo in utvaro. Veliko stvari znamo napačno razumeti ali interpretirati. Mimogrede bomo naredili napako, se zmotili, poklicali napačnega človeka ali založili ključe. Tudi za razne prevare in laži bomo danes bolj dovzetni. Previdno danes, da ne zatavamo s poti. Sicer bo ta lahko prijetna in vabljiva, vendar ne bo obrodila sadov, kot bi si jih želeli. Vseeno izkoristimo gibljiva znamenja, strelca in rib in se prepustimo ustvarjanju in pisanju. Lahko zapišemo svoje spomine ali napišemo ljubezensko pismo. Idej bo veliko in domišljiji lahko pustimo prosto pot. S tem aspektom prav tako lahko damo večjo pozornost svoji intuitivnosti.